Asyamomy27 Svlmsb maşallah ne güzel 🧿 ben bu günlerde de tavan yapmış bir koku hassasiyeti icindeyim.kusup duruyorum o kadar zorlu ki kızımda hiç böyle değildim
Ayselcnt Asyamomy27 12. Haftaya kadar çok afedersiniz kusmalı öğürmeli bir hamilelik geçirdim..şimdi 17 haftalığım koku hassasiyeti az olmakla birlikte devam ediyor..mide bulantısıda arada hafif vuruyor.. bebeğim erkek..
Asyamomy27 Ayselcnt al bendende o kadar kizimdada tam tersi rahattım bu gebeligimde cinsiyet henüz bilmiyorum ama bir daha tövbe dedirtti bana 2 buçuk ayda 4 kilo gitti bile 😭
fpkprensesim Asyamomy27 hiç öyle değil ilk kızımda da 2. De de bir kere bile öğürmedim istifra etmeyi geçtim yani gayette iştahım iyi en başından beri duba gibi oldum 😊
Elsa57- Asyamomy27 oğlum oldu kusma bulantı 2 kere oldu harici asla zor değildi. Çok rahattı gerçekten dogumum da öyle çöpü koklamistim bir kere bu nasl iş niye midem bulanmiyor diye ama bende de fena bel agrisi olmuştu her hamilelik farklı diyorlsr bakalım belki 2.bebiste cok zor olur zor geçen tüm hamişlere sabır diliyorum hepsi geçiyor 😍
Asyamomy27 Elsa57- geçiyor ama bazı hamilelikler de insanı çok zira sokuyor insanladin gozundede naz gibi geliyor o kadar zorlanıyorum ki 23 aylık kızım olmasa yatagimdan kalkmicam 😭
Asyamomy27 Aslaninannesi_ evet sanırım öyle toplumumuzda her duruma bir belirtiyle tahmin yapma eğilimi baya var da onu burda sorarak herkeste bende duymak istemiştim teşekkür ederim 🥰
Anneoluyorumhello Asyamomy27 Valla ilk gebeliğimde 7. Aya kadar ilaç kullandım mide bulantısı oğlum oldu 😬😬🥰 şuan 2. Hamileliğim bu sefer ki daha da kötü geçiyor ilaçı daha fazla içmeme ragmen kusmalar bulantılar hat safada şuan cinsiyeti bilmiyoruz 🤲🏻💕
Asyamomy27 Anneoluyorumhello bende ilk hamilelgim arada kusma harici koku hassasiyetu iştahsızlık yaşamadan geçmişti bunda herşey heryer herkesten tiskiniyorum 😭
Ardennnnn Asyamomy27 ben aynı canım oğlumda hiç bişi hissetmedim ve zaten 2bucuk aylikli ogrendigimde ama bu sefer ki hamileliğim çok fena ne yemek yemek istiyom ne yediğinden anliyom hep bı mide yanması … Ama daha cinsiyeti ogrenmedik kız da olabilir … Genelde herkesi farkı oluyo tabi belirtileri ama insan kendini biliyo ilki daha farklı bu daha farklı … Ve üstüne de oğluma ne ekşi yedim ne ekşili acı top biberleri kahvaltıda ekmeksiz yiyodm😂😂😂
Asyamomy27 Ardennnnn benimde iki hamileliğim çok farklı ama onunda cinsiyetle alakası yoktur bence her bebek farklı bir birey etkileride fakrli oluyor ama resmen yasamiyomusum gibi geliyor kiler mutfak kapısını acmamla kusmak bir oluyor nasıl olucak böyle gecicek 4 ay ilaçlarda fayda etmiyor çok zor 😭 hayırlısıyla sagliklisi neyse o olsun ama tabi insan olmayanı istemekte en doğal hakkı sana bir ki bebiş banada bir erkek bebiş nasip eder inşallah 🤲🥰
Anneoluyorumhello Asyamomy27 Ayy ben de bu sefer herşeyden tiksinme bulantı oluyor aşırı aşırı koku hassasiyeti oldu bu sefer sizin de ilk erkek mi şimdi ki belli mi
Asyamomy27 Anneoluyorumhello ilk kızım oldu onda rahattım haftada 1 2 kusma oluyodu ama onun dışında koku istahsizlik durumları yoktu şimdide 2 buçuk aylık olduk cinsiyetiniz henüz belli değil 🥰
myavocado Asyamomy27 bebeğim erkek, ilk haftalarda bulantı ve tiksinmem olmuştu, bir de son haftalarda mide yanmalarım ve magnezyuma rağmen kramplarim zorladı, bunlar dışında gerçekten rahat bir hamilelik geçirdim.
LadyX Asyamomy27 bence bunların hepsi hurafe. Hamilelik belirtilerini yoğun yaşamak bünyeden bünyeye değişiyor diye düşünüyorum. Herkesin süreci çok çok farklı
Asyamomy27 LadyX evet bunu bu formda dahada iyi görmüş olduk belli başlı söylenen şeyler var ekşi kız tatlı erkek bilmem ne onu burdaki hamile annelerle birliktede görmek istedim 🥰
Asyamomy27 Anneoluyorumhello ay inşallah zaten bu hamilelikten sonra tövbe etmeye ramak kaldı ikimizde iki meyvedende tadariz inşallah🥰
elifeflinmom Asyamomy27 İlk kızımda hep kustum üç ay boyunca sürekli tatlı aşerdim şimdi ikinci kızım yolda hiç kusmadım ekşi aşeriyorum ilkine göre hamileliğim çok rahat cinsiyetle hiiiççç alakası yok 🤣
Asyamomy27 elifeflinmom bencede öyle herşey bebekle ilgili her birey farklı anneyede etkisi farklı oluyor 🥰