aysenurx Kızlar benim doğum nisan ortası gibi ben bunları aldım 1 takım daha alacağım siz de atarsanız öneri olur birbirimize hem ben de kısa kollu mu uzun kollu mu seçemedim penti harici almak da istemiyorum
aysenurx aysenurx gecelik öneren çok oldu ama ben her yerim kapalı olmadan yatamam rahat edemem 2. Doğumum ilkinde de pantolonun zararı olmamıştı
keyfimin-kahyasi-misin aysenurx ben esefman takımı düşünüyorum pijama sadece p anda kalır eşofman takimini sonrasindada giyerim . Hem daha rahat bence
minikbebegim06 aysenurx devamlı serum ilaç vs verildiği için kısa kollu üstüne sabahlik gibi bir şey alabilirsiniz bir takım ben öyle aldim düğmeli önü 1 tanede gecelik aldim açıklık kontrolü vs yapıldığı için sürekli pijama indir kaldır olmasın diye birde açık renk seçmedim kan leke vs olursa diye
Almirolie aysenurx ben elbise aldığıma pişman olmuştum her an biri gelecek diye o sıcaklarda hep üstümü örttüm en rahat ettiğim attıkların gibi pijamalar ☺️sağlıkla gelsin
Bartugra İlk doğumda ağustos ayıydı kapri pijama ve elbise gecelik almıştım ikisini de kullandım. Şimdi tesettürlüyüm 27 ocakta sezeryan olacağım alt üst 2 tane aldım bir de uzun elbise ve sabahlık aldım