181100 benim ilk öğrendiğim değer 445 diğeri 635 (2 günde 1 verdim kan testini) yani %50 bir artış oldu hemen hemen sonra 2405 sonrada 4900lere çıktı.
Yani artışlara göre bence stres yapmayın. Ben bir süre devlete gittim 665i görene kadar ve tahliller için. Kontrollerdede kese görünmüyordu. 4900leri tahlillerde görünce hala ultrasonda ggörünmedi ama genital muayenede göründü. 6-7 haftalar arasında da kalp atışını duyduk. Yani baktığınızda risk aslında hep var. Düşme riski, kalbin durma riski vs.. Moralinizi bozmayın. Devlete gittiğim kadın doğum doktoru şey demişti: En düşük %33 oranı kabul ediliyor artış gösterip sonra düşmeye başlarsa ve kanamalar görülürse endişelenelim ve kalp atışı duyup yerleşmeyi net göörene kadar takip edelim demişti. Sonra zaten özel hastaneye geçiş yaptım. Artışta önemli tabi ama illa 2 katı diye bir kaide yok. Bir ççok kişide 2 katı net olarak artmıyor çünkü. 2 günde bir 3 günde bir takip edin kanda. Bu arada evet kese görünüyor kalp atışı duyulduğu yerde vitamin ve diğer şeyleri kapsayacak testide isteyin soonrasında ayrıca bir daha uğraşmazzsınız.
Balık avokado yoğurt portakal ıspanak roka et ürünleri (iyi pişmiş) fallan yiyin bol bol ♥️