Nananan Htchma1 fayda etmedi bacım ne kullandiysam şuan kendiliğinden azalıp geçti nadir hafif kaşıntım oluyor daha doğuramadim 40+1 beklemedeyim
Htchma1 Nananan Allah bir ayazda doğurmayı nasip etsin🤲🏻 doktorun normal doğumla ilgili bişi dedi mi peki
Nananan Htchma1 mantar için diyorsan bir engel yada zararı olmaz demişti ztn Ama şuan normal doğum bekliyorum aksi bir durum olmadıkça
Htchma1 Nananan yaa iyi bari bende de mantar başladı 35 haftalığım etrafımdakiler normal yapamazsın diyorlar moralim bozuldu, sende biran evvel sağlık sıhhatle evladına kavuş inşallah 🤲🏻
Nananan Htchma1 bende enfeksiyon yoktu sadece mantar ve kaşıntı vardı sen yinede idrar ver enfeksiyon varmı yokmu emin o enfeksiyon varsa sıkıntı oluyor sanırım yinede önlemini al doktora sor ne olur ne olmaz
Nananan Htchma1 amin tşk ederim bu arada Mantarın kaşıntısı çok kötü insan çıldırıyor berbat birşey çok şükür kurtuldum sende kurtulursun inşallah sağlıkla kavuş bebeğine
Htchma1 Nananan perşembe günü randevum var şimdilik mantar kremi kullanıyorum aşırı değil kaşıntı yok sadece yanma ve beyaz akıntım var çok aciliyeti yok diye öne almadım randevuyu bakalım ne olacak