Busraomur @Sevdam74 canım neye göre diyorsun kese içinde ortada veya yanda olması gibi mi merak ettim :)
Sevdam74 Busraomur suan kaç haftalık oldu bebeğim duruş tarafı yerleştiği yer ama vajinal ve karın ultrason da degisir
Sonh Sevdam74  tahminin var mıdır ☺️
Sevdam74 Sonh bu pozisyon da birsey göremedim bana küçük ultrason lazım takmin için 7 haftalık karın mi vajinal ultrason mu
55selin_ Sevdam74 hayrlısı sağlıklısı olsun🙏nasıl anlıyorsunuz en azından benimkini nasıl yorumladınız
Sevde_eroglu 10+6 haftalık oldum tahminde bulunabilir misiniz bu ikinci gebeliğim oğlumda da tahmin etmiştiniz doğru çıkmıştı o yüzden merak ettim şimdi de sormak istedim 🙈
Sevde_eroglu Sevde_eroglu Sevdam74  https://share.icloud.com/photos/001odMIoAU_1NjNbVpcUSvj8g 10+6 haftalığım tahminde bulunabilir misiniz acaba Karından Ultrasonla bakıldı
Sevdam74 55selin_ vajinal ultrason olmasa erkek derdim ama şimdi tam tersi değişiyor benimki tahmin ve teori inşallah sağlıklı buyuyup gelsin bebisiniz haberdar edin beni ☺️
55selin_ Sevdam74 evet burda üç kişi erkek dedi vajinal olduğunu belirtmemistim onlara belki ondan öyle dediler 🙏güzel duanız için teşekkür ederim