Meri3535 bende doktor arayışında buradan görmüştüm buradaki yorumları gerçekten çok iyi, ben ilk gebeliğimde de araştırıp vazgeçmiştim kendisinden
Bu sefer yine araştırırken karşıma çıktı hatta o yorumları bende gördüm ve vazgeçmiştim burada ısrarla öneren arkadaşlara yazdım hatta böyle böyle diye onlarda cevap verdi, yorumlarla uğraşmayacak kadar iyi bir doktor olduğunu vs vs buradaki kişiler gerçekten çok memnun en son bir bayan da sadece bir kez muayene olun farkı göreceksiniz demesi üzerine gittim bende dedim sonradan değiştiririz olmadı.
İlk izlenimim şu şekildeydi gerçekten çok ilgili ve çok ayrıntılı muayene ediyor tek tek her şeye ben sormadan açıklayarak baktı Burak hocadan bile daha ayrıntılı açıklayıcıydı o kadar diyim doktor konusunda emin olamamıştım kaygılarım vardı ama dedim bir süre daha giderim cihazı vs anlatımı iyidi çünkü
Bu sefer güzel bir haber verdi sarıldık ettik biraz manevi bir andı.. 🥲 yani sadece 2 sefer gittim o yüzden yüzde yüz cevap veremem ama bu şekilde…
Medipol içinde devletten farkı yok sakın girmeyin diyorlardı ona gidecektim son anda ondan da vazgeçtim siz hangi medipole hangi doktora gidiyırdunuz?