Hande_12 Kızlar selam vajinamda kist çıktı 34 haftalığım normal doğumu etkiler dedi doktor büyürse yaşayan var mı bu durumu
Meliss00 Hande_12 Vajina girişinizdemi benimde hamilelikte vajinamın girişinde ufak nohut büyüklüğünde vardı sonrasında büyüdü
Sydaaslan Canım bende de çıktı genelıkte büyüme yapabılır dedı ama normal doğumu etkılet gıbı bısey demedı inşallah öyle olmaz benımde keseye cok yakın
Meliss00 Hande_12 Ameliyat oldum içini boşaltdılar ama öncesinde gitseymişim antibiyotik tedavisi veya şırıngayla çekilebilirmiş ben fazla önemsememiştim geç kalmıştım
Sydaaslan Hande_12 canım kıste doğum olmadan müdahale edebılıyolar mı kı ay korktum bende sımdı bana düzgün bı acıklama yapmadı büyüme yapabılır dedı sadece ama büyürse veya çocuk büyüyünce dıodıbe olacaklar zararı olur mu bısey demedı
Sedset Detaylı ultrasonda bende de çıktı hem de üç tane kadın doğum doktorun yönlendirir çok önemli bir şey değil genelde hamilelikte hormonlardan dolayı olabiliyor dediler bakalım kendi doktorum nasıl bir cevap verecek