Gullusah92 Asilzedemom sertifika ayrı, uzaktan eğitimle bölümünüz dışında bir şeyde okuyabilirsiniz, turizm okuyan arkadaşım vardı, bilgisayar programcılığı okuyordu, belediyede çalışıyor diye.
Asilzedemom Gullusah92 benim eğer 4 yillik olmazsa 2 yıllık diploma geçerliliği yok ama eşim icin bakıyorum bende ikinci üniversite puansız bende ondan yaralanmak istiyorum ama eşim sınava girip gidecek mecburen onun için online bakicam kendime de yks girersem özel eğitim örgün yapicam eğer girmezsem ziraat okucam aciktan benim amacım kpss zaten hazirlanicam balı ikisini bir aradan çıkarıp ne denk gelirse amacım ama en aza indirmek okumamı bide açıktan okurken ders saydırma sadece secmelide oluyor o yuzden de örgün iyi olacak bana vallahi ailemin yanına bile giderim iki çocukla artık hayatımı ücretli özel kurumda geçirmek istemiyorum atanmak istiyorum ama eşim lise terkti onu açıktan lise zorla bitirttik şimdi üni mezunu olsun işinde de de işine yarar hem
Gullusah92 Asilzedemom inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 😁 lise bitirttiyseniz üniversiteyi de okutursunuz👍🏻👏🏻
Asilzedemom Eymen60 buna himeleyken çalışayım dedim yürümem yasak okula goturemiyorum oğlanı ama baslicam yine mecburen alami bitirip soru cozsem yeter ama 3 yıl memur almicak ona güveniyorum artik
Kuboss06 Eymen60 Yaa bemde lise mezunuyum ders çalışmak istiyorum 2 3 gün çalışırım sonra sıkılır bırakırım bende bunu atlatmak istiyorum.