Kze 39+5 gunluk hamileyim ara ara cok fazla yorgun hissediyorum oldugum yere yigilip kaliyorum adeta benim gibi olan var mi normal midir
Seros3535 Kze Yarın 38 ci haftama giriyorum aynı durumu yaşıyorum yattığım yerden zor kalkıyorum devamlı uyku halinde sersem gibiyim halsizlik tavan dün doktoruma danıştım son haftalarda gayet normal dedi
Kze Seros3535 bazen asiri enerjigim sonra birden dusuyor enerjim modum da dusuyor bi degisk oluyorum normaldir herhalde
Seros3535 Kze Ben mesela geceleri çok zor uykuya dalıyorum bi kaç gündür en erken saat 12-1 gibi uyanabiliyorum akşama kadar yatasım geliyor ayağa kalkıcak gücüm bile olmuyor inşallah normaldir bu enerji düşüklüğü çok zor
Kze Seros3535 bende gece uyaninca uyumakta gucluk cekiyorum bazen bi kac saat uyuyamadgm oluyo sabah erken kaliyorum en gec 10 ama uykusuz hisdediyorum yatiyorum o da dala dala uyuyamiyorum 🥹 sag salim bi dogursaydik
Seros3535 Kze İnşallah sağ Salim doğsunlar da gerisi hiç önemli değil bebek anneden beslendiği için ister istemez enerjisini tüketiyor biyerde okumuştum son haftalarda annenin kemiklerinden kalsiyum ihtiyacını da karşıladığını tabi nekadar doğru bilmiyorum