esca344 Merveahu bana da inmiş diyeli 1 hafta oldu ama kanala girmemiz henüz demişti bakalım Ptesi bakacak 🫢
Merveahu esca344 ay böyle yorumları okuyunca gitmek için sabırsızlanıyorum o günlerde aşırı heyecanlı oluyorum hayırlısıyls gelsin hepsi 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Mavi1638- canmyavrum ayniyiz bana doktor 20 ocak sonrasi olur dedi normal dogum oglumda 38+4de olmustu simdide oyle olucak gibi his var icimde🤭🤭
canmyavrum Mavi1638- ay bakalm inşallah🤲🏻😄 bnm 1. Oğlan 39+2 de suniyle geldi bu bebişide bekliyoruz bakalım
Samira24 rubeyyisarah Merhaba bende 36 haftayım doktorum 20 ocakdan 28 ne kadar bebiş gelir dedi bakalım ne zaman gelicek 🥰 korkuyorum heyacanlıyımda duygularım karışık 😃 Allah hepimizin yardımçısı olsun Amin inşallah 🤲🏻🥰
Naz1404 Ben de 36+2 im bugün nstde sancılarım çıktı doktorum bile şaşırdı teorik olarak daha 4 hafta var ama geliyor gelecek dedi bebek için haftaya rahim ağzı uzunluğunu ölçecek sanırım ocak bitmeden doğum yapacağım bir de bebek 2 hafta önden gidiyor
ttazeannee rubeyyisarah 37 38 de doğururum diye düşünüyordum 40 ta doğurdum. Bebek ne zaman isterse artık 🤣
Sibel-28 36+4 doktor ocağın sonu 30 u dedi ama kendimde asla o kadar bekleyebilecek güç görmüyorum sürekli afedersiniz vajina kısmında ağrı batma sızı var yürüyemiyorum bazen taş gibi oluyor karnım
Sibel-28 Luna17 benim 35 haftalıkkende sancım çıktı hastanede serum falan vererek durdurdular zaten ama böyle artık içeriye sığmıyor gibi hissediyorum 2. Gebeliğim ilki de suyu bittiği için 38+3 sezaryen olmuştum ama bunda ağrım sızım sancım daha çok hareketli ve çok ve hareketleri canımı acıtıyor resmen
Betulyavuz rubeyyisarah bende 00.00 itibari ile 36 haftalık oldum , oğlum 40.haftada gelmişti o yüzden hiç yakın olduğunu hissedemiyorum , sanki yine 40 I görcem gibi hissediyorum
biryildiz42 rubeyyisarah 36 haftalığım bebek çok aşşagıda🥲 doktorum 38 haftayı inşallah görürüz dedi bakalım. Adwt ağrısından bir tık fazla ağrılarım var ne zaman gelir bilmiyorum 😂