yasen1 bnnryksl diyetisyene gidin o size güzel bi liste verecek kilonuz boyunuz bebeğin haftasına göre hem sağlıklıy beslenmiş olursunuz benim ilk hamileliğimde vardı ikinci olursa nasipse eğer yine giderim diyetisyene öğrendiğim gibi
bnnryksl yasen1 suan yükleme yaptırana kadar kendi düzenimle ilerliyorum daha önce bu sekılde direncimi kırmıstım şeker testinde cıkarsa diyetisyenle ılerleyecegım
Pinarkorkmazer Zuhal_Y bebeğin kalbi bile durabilir ani bebek ölümü deniyor buna da. Son dört beş hafta çok dikkat edilmeli
mrvcermeli bnnryksl şeker yüksek çıkmadı ama çocuğun suyu fazla çıktı :(( oda şeker var gibi goruyolarmis niyet verdi uygulamaya çalışıyorum bakalım biraz azalmış suyu çok şükür inşallah kendi suyuna döner
mrvcermeli bnnryksl amin canım inşallah valla şuan tek isteyim o sagsalim kucağıma alıp hayırlısıyla sagsalim yavrularimi büyütmek 🙏🌸 sagsalim al canım sende kucağına yavrunu huzurla mutlulukla büyüt inşallah hepimiz öyle tabiki de 🙏🌸
senanur-gok Fndsta47 değerleriniz kaç çıkıyordu ? Ben de 34 haftalık gebeyim bazen dayanamıyorum ve yiyorum. Dahiliye doktoru tokluk 140 ı geçmemeli dedi ama arada bir 150-160 ı görüyorum 1 saat toklukta
Gamomuu Merhaba hanımlar, açlık şekerim 100 105 insülin kullandığım halde bu bebek için sorun olur mu? Artık kafayı yemek üzereyim canımın çektiği hiçbir tatlıyı yemediğim halde meyve bile yemiyorum ne yapmam lazım düşmesi için.