Tugba3737 Oğlum yedi buçuk aylık bende emziriyorum kızım iki buçuk yaşında bize çoluk çocuğa önerilen ilaç krem etkisini gördüğünüz ne varsa yazın nolur
esca344 Tugba3737 bebek ve emziren anne için uyuz ilacını burda söyleneni güvenip kullanacak mısınız gerçekten ? Böyle ciddi bir ilaç için size tavsiye verecek tek kişi doktor geçmiş olsun
Niiillloooyaaa Tugba3737 enfeksiyon hastaliklari yada cildiyeye gorunmeniz lazim onlar yaziyor uyuz ilacini baska doktor yazsa bile karsilamiyor sigorta
Tugba3737 esca344 doktor losyon ve şampuan verdi ama kesinlikle işe yaramadı burası aile hekimliği bisey anlamıyor en azından kullanan fayda gören olursa gider söylerim doktora uygunsa verir
Tugba3737 AnayimBenAna_ doktor losyon ve şampuan verdi ama kesinlikle işe yaramadı burası aile hekimliği bisey anlamıyor en azından kullanan fayda gören olursa gider söylerim doktora uygunsa verir
esca344 Tugba3737 anladım doktora sorarsanız sıkıntı olmaz tabi ama bebek için uyuz ilacı sorunca yani çoğu bebek için uygun değil çünkü genelde losyon verirler geçmiş olsun kullandığınız şeyleri yüksek derecede sıcak su ile yıkayabilirsiniz ablamlar için öyle demişti doktor başa sarmaması için
Tugba3737 esca344 nevresim yatak yorgan ne varsa 90 derecede yıkadım kıyafetler 60da yıkandım yıkanıp kuruyanlari poşete koyup ağzını bantladım soğuk odada bir haftadır, şuan kullandığımız yatak yorgan yeni paketinden yeni çıkardım