celileturk 29 Ocak akşam saat 11 civarı hafif kaşıklarıma Ağrı girdi. Ne olur ne olmaz dedik devlet hastanesi yakındı gidelim dedik ve gittik. Nst de sancı 70 çıktı doktor alttan baktı bir cm açıklık var dedi elini çekince nişanım da düştü. Doğum süreci başladı diyince ben doktorum var gidebilir miyim dedim. İmza ile çıkardılar. 11.20 idi kendi doktorumuza da haber verip hastanemize geçtik. Açıklığım yine birdi. Sancım arttı baskı hissettim doktoru çağırdım saat 12 olmustu tam açılma yedi cm Doğum salonuna alıyoruz dedi aldılar çatala çıktım açılma dokuz dendi bir anda. Sancım arttı. 12.15de kızım doğdu ☺️ Kesisiz bir Doğum yaptım çok şükür. Doktorum rekor doğumsun dedi 😂 nasıl oldu derseniz nişanım düşüp süreç başladı dendiğimde kendi hastanemize geçince Meryem ana otunu suya koyduk. Bir bardak içme suyuna sa 11 inşirah okudu babam bana üç yudumda içirdiler. Babam eline aldı kızımın hediyelik Yasin çözümden Meryem süresi okumaya başladı ki bitirmeden ot açıldı ben Doğumu yaptıö ☺️ Baba duası ve eş anlayışı ile çok güzel Doğum oldu çok şükür ☺️ Rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin ☺️
iremakl27 celileturk Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin inş ☺️ Meryem ana otunu ısladığınız suyu bişi yaptınız mı içtiniz yada karnınıza döktünüz mü?
Burcum91 celileturk hayirlo olsun canim oncelikle sey sorucam meryem suresi okumak dogumu kolaylastriomu ben sezeryan olucam ama ben iceri girince okusalar ailem yarari oluyor mu
Ezgiiiiia Ne güzel canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına🥰💕 insallah bizlerinde Doğum hıkayemizi yazmayı nasip eylesin 💙
Sila7166 Masaallah rabbim saglikla buyutmek nasip etsin insallah size Bizlere boyle digum nasip olur insallah bende yapcam meryem ana otunu insallah cok inanaraktan yapmak istiyorum 😍
Fatmanaz celileturk oy maşallah benim bebeğim zayıf kendini sınırlandırmış cuma günü 39 hafta bitiyor bana dua et bende doğurayım canım gram sancım yok ağrım yok 😔
Fatmanaz celileturk normal doğum görünüyor benim zaten kilo sıkıntımız da yok boyunuz uzun çünkü ☺️ Ama ben yoruldum doğsun artık
sumeyyezumra celileturk perine masaji ahududu cayi yada plates topunda hareket fln yapmış miydin kesisiz dogum icin