rubeyyisarah Jasmine2426 aslında 41 e kadar normal oluyor 41den sonra 42ye kadar pek doktor beklemiyor sadece…
Jasmine2426 rubeyyisarah normal diye planladık normalde istiyorum açıkçası ama suni sancı istemiyorum 39+2 yiz 40 dan sonra suni sancı vericek
rubeyyisarah Jasmine2426 evet sizi uzun zamandır görüyorum yorumlarınızı okuyordum☺️ ama gitmek zorunda değilsiniz yani suni sancı pek iç açıcı olmayabiliyor çoğu zaman
Mrymne ceren-123 yok canım yani bu alttan muayenede ultrasonda bile alete jel sıkıyorlar ya ondan sürdü eline , özelde yaptırdım
ykaya18 38 olduk gün aldık bu cuma doğum var 🙏 sezeryan olacak, enerji desen hiç yok sürekli yatıyorum Allahtan herşeyini hazırladık kızımızın son 5 gün kaldı 🩷🩷
Mrymne ykaya18 ayyyyy çok heycanlıııı 😍😍😍🥰 sağlıcakla kavuşun inşallah 😍 enerji durumu benimde aynı ya malesef bitiklerdeyiö resmen
1mutluAnneee1 Mrymne ıkıncı doğumum olacak 38 bizde muayene etti doktor açılman var diye beklerken sadece daha rahim yumuşamış ve kanalda degılmıs bebek valla beklıyorum bende
Mrymne 1mutluAnneee1 hemen kanala yönlendirildi hareketler yap valla 😂son haftalar zorlamaya başladı bende zıplıyorum ananas felan yemeye çalışıyorum hurma ile
MerveA2020 Mrymne Çok teşekkür ederim ☺️ Benim ikinci sezaryenimdi , ilkine göre daha iyi geçti . Daha kolay ayaklandım
Mrymne MerveA2020 çok şükür 🥰 önerilerin var mı şunları şunları yap sezaryen olursa diye daha kolay oluyor dediğin
Mrymne _Sultan35 valla bizim kızlar gelmek istemiyor heralde 🤣 bide erken gelir derler bu sene maşallah gelesi yok kızçelerimizin ❤️
MerveA2020 Mrymne klasik şeyler aslında . Çok ağrı olsa bile sık sık yürüyüş . Narkozu atmak için bolca kahve su . Ve sakinliğini korumak 😁