Bebisiminannesii Elele madre park yatak siparis edince içindeki süngeri hediye yazıyor. Daha önce alan var mi ? Nasil bir yatak yolluyorlar kalınlığı nekadar kaliteli mi yoksa ekstradan baska yatak mi almalıyız icine?
obli Bebisiminannesii ince bir yatak yolluyorlar. Kullanılabilir tabi ama biz farklı bir yatak alacağız içine.
gly_frkn Bebisiminannesii bende aldim ama ucyil önce aldım icinde sungeri yoktu ama kaliteli sağlam b3n çok memnunum ucyikdir kullaniyrz
bade25 Bebisiminannesii biraz ince gönderiyorlar belki ilk zamanlar için idare eder ama ilerleyen aylar için almak gerekir diye düşünüyorum
Nsibe Ben ikinci bebeğime aldım güzel geldi içinde yatağı var çok kalın değil ince sünger göndermişler ama idare eder
Gamze_cnky Bebisiminannesii Berbat bi yatak , yatak değil ki sünger. Bütçeniz uygunsa, yataş twiny alın.
Bebisiminannesii Gamze_cnky bütçemin ustunde ama eger ki diğer süngerler den daha iyiyse düşünebilirim elbette. Sizce neden onu almalıyım
Mervecnplt Bebisiminannesii oğlum 2.5 yıldır kullanıyor ben memnun kaldım ama içine kesinlikle yataş twiny tavsiye ederim alabiliyorsanız onu alın. Hediye gönderilen süngerin bebeğin omurga gelişimi için iyi olacağını düşünmüyorum
Bebisiminannesii Mervecnplt ikinci önerensiniz düşüneceğim teşekkür ederim. Twiny nin ne gibi artıları var sizce
Mervecnplt Bebisiminannesii çift taraflı kullanımı var bir kısmı yenidoğan döneminden 1 yada 2 yaşa kadardı diğer bölümü 2 yaş sonrası yanlış hatırlamıyorsam. Yani yaşına gelişimine göre olan yönünü kullanabiliyorsunuz Yatağın kalınlığı kalitesi kesinlikle çok iyi