essmommm Nehir3434 kaç haftalık hamilesiniz. Birde tansiyonunuzun çıktığını nasıl anlıyosunuz rahatsızlık mı başlıyor sizde
Alyadnz33 Nehir3434 benim de 25 oluyor 23 oluyor hipertansiyon var bende bu gebelikte oluştu ilaç kullanıyorum ama mutlaka gidin hastaneye
Queen3524 Nehir3434 Benimde ilk hamile kaldığımdan beri 13-9 du. 32. Haftadayım suan 15-10 olmaya başlayınca 1 gün hastanede yattım 1 günde holter takıldı artık ilaca başladılar günde 2 adet adalat içiyorum şükür düştü perinatoloji ile devam edeceğim artık
Edanursoylu Tansiyon gebelikte riskli diye biliyorum sürekli aynı seyirde ise bir doktorunuza danışın bilgi verin en güzel cevabı kendisi verir 🌸 Ben yaşamadım ama yaşayan tanıdıklarım vardi
Nehir3434 Edanursoylu perinatoloji ye yönlendirdi randevu aldım haftaya gidecem evde sürekli takip ediyorum gündüz bişey yok gece çıkıyor
Nehir3434 essmommm 33 haftalık olduk hiçbir belirti olmuyor anlık olcuyorum 12 bazen 13 gece 15 oluyor hemen geri 12 ye düşüyor anlamadım halsizlik falanda olmuyor
Edanursoylu Nehir3434 umarım biran önce düşer. Ya yediklerinize bağlı olabilir yada frk etmiyor ama stres yapıyor olabilirsiniz
Nehir3434 Edanursoylu 12 yaşında oğlum var ona bazen çok sinirleniyorum birde ben herşeyi stres yapıyorum akrabalarım hep çevremde kimse nasılsın bişeye ihtiyacın varmı diye arayıp soruyolar ben onların her anında yanlarında bulundum herseylerine yetiştim onlar bana uzak davranıyorlar takmanaya çalışıyorum ama yok
Edanursoylu Nehir3434 yani bence bu dönemde böyle şeyleri bosver. Bebeğin ve sen önemlisin kalan herkesi diş kapında tut ve sakin olup bolca iyi olmaya bak 🫶
Nehir3434 Queen3524 benide perinatoloji ye yönlendirdi bakalım ne dicek sağ Salim kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah rabbim zor haftalar 🥺🥺
Nehir3434 Queen3524 bu arada süreklimi 15 oluyodu sızın yoksa bı anda 15 olup ikinci ölçümde dusuyomuydu