1rabia1 28+3 den selamlar, Kızlar ben bugün bebişin kıyafetlerini yıkadım astım, duygusal bir minnoşum şuan. Rabbim isteyen herkese gönlündeki gibi nasip etsin bugünleri yaşamayı inşallah. Sizler ne durumdasınız fikir alışverişi yapalım🥹👶🏻🤍
keyfimin-kahyasi-misin 1rabia1 mis koktu 💞Ben iki hafta falan oldu yikayali aynı gunlerimiz 😂♥️28+3 uz bizde . Kasilmam ve ağrım oluyor doktora gittim üç dört gün önce yatmazsan dogurursun deid 🥲🥲Ve makat gelisli duruyor oğlum dönmeye niyeti yok gibi dönmesinde 🤣ben sezeryan istiyirum . İlk değil ikinci oğlum nasipse 🥹
Elis27 1rabia1 bende 25+3 henüz hiç alışveriş yapmadım . Ucuncu çocuğum olacağı için kıyafetleri var sadece içinde eksigimiz çorap şapka önlük onlarıda ilerleyen zamanlarda alırım. Yıkama işlemini bende yapmayı düşünüyorum utulemeyi daha sonra bırakacağım tabi . benim kiyafetler tamam ama büyük şeyler eksik dahada doğum dusunmedigim için bebek arabamiz besigimizi vermiştik. Şuanda beşik bebek arabamiz yok bakalım onlarida zamanla alırız herhalde 🙂
Mahinur-12 1rabia1 31+6 dayız hemen hemen hazir sayılırız ufak tefek şeyler kaldı henüz yikamadim hiç birşeyini sona doğru yıkar hazırlarım inşallah hayırlısıyla gelsinler
ilgin22 1rabia1 31 haftalık olduk bugün 3. Gebeliğim 🥰 bikac eksiği de tamamlayıp 35 e hazır girerim bende büyük ihtimal 🤗
Edanursoylu 28+1 henüz alışveriş yapmadım 🤣 30 32 hafta arası yapıp 35. Haftaya kadar herseyi hazır olmuş olur 🙈 Sağlıkla dogsunlar inşallah
1rabia1 Edanursoylu aay aynı günlerdeyiz bende ufak tefek alıp hemen yıkamak istedim, zaman geçtikce agırlastıgımı farkettim. İnşallah saglıkla doğsunlar 🤍 cinsiyeti nedir bebişinizin
Edanursoylu 1rabia1 en güzeli zaten ilk gebelikte 28. Haftada herseyim hazirdi şimdi biraz daha saldim🤣 kiz olacak allahin izni ile
Zuzu_23_23 30+0 eksikleri az kaldı önümüzde ki hafta deterjan ve kalan eksiklerini alıp yıkama ütüleme işlerine geçip çantamı hazirliyacam 🥰 sonra buzluk hazırlığı ev temizliği sonrası da daha Allah’a kalmış 🥰
1rabia1 Zuzu_23_23 buzluk hazırlıgı var daha benimde 🥹 en çok o yoracak gibi diğerlerine içim kıpır kıpır hazırlık yapıyorum
DuyguuTopal keyfimin-kahyasi-misin birinci sezeryan olunca 2.yide sezeryan yapmıyorlar mı normal mi yaptırmak istiyor doktorlar
Zuzu_23_23 1rabia1 ilk gebeliğiniz mi🥰 benim de ilk gebeliğim inanın 30 haftaya kadar zor bekledim birşeyler yapmamak için hemen yapayım bitsin diyorum 😂🤭 yardımcı olananiz varsa kolay geçer yoksa da ufak ufak yaparsanız size zaman geçer ben kimseden yardım istemedim kendim oyalanayım ki zaman çabuk geçsin 🥳
1rabia1 Elis27 bende almadım henüz bebek arabası aklınızda bir model var mı peki varsa atar mısınız buraya 🤍
Elis27 1rabia1 yok cnm hiç araştırmadım benim eşim şuanda erken alma taraftarı olmadığı için hiç araştırmadım .
keyfimin-kahyasi-misin 1rabia1 baby 4 plus kullaniyorum ben ilk oğluma Gayet memnunum pusetli de satılıyor fiyatida düşük
1rabia1 Zuzu_23_23 evett benimde ilk 🥹 bende oyalıyorum kendimi bitsin diye kimseden yardım almadan halletmeye calısıyorum zaten gurbetteyim kimsemde yok orası ayrı 🤣
ikibaloglanannesi 25 haftaligim kızımın her şeyi hazır. Abisinden kalan beşiği,bebek arabası,ana kucağı ve daha birçok şey olduğu için işim kolay oldu. Sadece birkaç kıyafet alıp yıkayıp dolabına yerleştirdim🧡