gecekusuu Kızlar 5 haftalık hamileyim kahverengi lekelenmelerim oluyor diye doktor progestan yazdı normalde ağız yoluyla kullanıyordum 200mg bugün vajinal yolla kullandım ardından kahverengi yine lekelenmem oldu normal mi ?
Minyonannecik gecekusuu bende 6.haftada başladım hala kullanıyorum ama vajinal aldım hep daha etkili diye
poyrazmom_ gecekusuu vajinal daha etkili diye biliyorum ayrıca yan etkisi de az oluyor lekelenme kırmızı dönerse tekrar doktora gidin
Beybitolat gecekusuu bende kullandığımda kahve rengi lekelenme devam etti ama çok kısa sürede geçti ağız yoluyla hiç bi işe yaramamıştı
gecekusuu Minyonannecik evet işte banada öyle söylendi diye ilk defa kullanayım dedim böyle oldu şaşırdım
hamcokelek33 Dktorunuz nasıl derse öyle kullanın çünkü benim kanamam olduğunda özellikle doktorum ağızdan almamı söylemişti
Minyonannecik gecekusuu bana doktorum lekeyse vajinal devam dedi ama çok kanama varsa artarsa ağızdan demişti ayrıca iğnede veriyolar öyle artarsa
gecekusuu Beybitolat evet bende bir paket bitirdim hiçbir etkisi yok resmen o yüzden vajinal yol ile devam edeyim dedim