Ozlemerikci543450 noble1 aşılamayanözel değil ama tedavi öncesi film mutlaka isteniyor belki film sonucuna göre aşılamaya gerek kalmaz doktorlar daha iyi bilir ama sanmıyorum filmsiz işlem olacağını 😍
noble1 Ozlemerikci543450 yani ben ili kere gbee kldım birinde kalp atışı durdu biri kimyasaldı. Gerek görmediler şimdiye kadar ama sanırım aşılama istediğimi söylersem isteyebilir o zaman @Larraa
Larraa Yani hiç çektirmediyseniz evet çekilmesi gerekir. Çekilmeden de aşılama yapılır ama tüplerde bir tıkanıklık varsa tespit edilemeyeceği için aşılama tedavisi tamamen boşa gider. Bu yüzden çekilmesi lazım.
Ozlemerikci543450 noble1 inşallah gebelik oluşur hızlıca ama 2 kere biten gebelikler araştırıldı mı acaba çünkü gebe kalıyorsunuz ama devam etmiyor gibi kan pıhtılaşması genetik bişeyler olabilir mi ?
noble1 Larraa bnde araştırırken hsg zorunlu gibi bi şeyler okudum emin olamadım, doktor randevum haftaya bakalım aşılama istediğimize karar verdik eşimle.
noble1 Ozlemerikci543450 baktırdık onlara da. Çok hafif pıhtılaşma sorunu var bazı doktor gerek yok diyo bazısı Önlemi zaten kese göründükten sonra alınıyor kan sulandırıcı iğne vs kullanırsın diyo
Ozlemerikci543450 noble1 kese göründükten sonra nasıl alınıyormuş doktor biraz garip davranmış gibi gebelik oluşur oluşmaz ilaç başlanması gerekiyor bence bunu detaylı sorun hazır hamile kalabiliyorsunuz devamı gelsin en azından
noble1 Ozlemerikci543450 kan sulandırıcı iğnelerin kullanılması da öyle kafaya göre olmamalı o da tehlikeli kaza anında vs diye doktorların çoğu kese görünce başlatıyor zaten canım
Larraa Mucizeem__ Ben yurtdışında yaşıyorum burada aşılamayı da, tüp bebeği de devlette yaptım ama Türkiye’de de yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bazı şartlar var sadece evlilik süresi vs gibi ama net bilmiyorum 🌸