Seymaaa05 Kızlar kaçıncı haftada detaylı yaptırdınız kaç dk sürdü doktorum 21 inci haftada önerdi 17 deyiz🤩
Fatmaacylnn Seymaaa05 20 den sonra yapılınca daha iyi oluyor bende sanırım 21 de yaptırmıştım yarım saat falan sürmüştü 🥰
PlutonMerkez Seymaaa05 devlette doktorum ve aşırı titiz ve özverili. 18+5,21+5,24+2 3 kez detaylı uştrason yaptı.ikiz gebelik ve her detaylı 1,5 saat civarı sürdü
Seymaaa05 Fatmaacylnn Em uygun hafta sanırım 21 🙂↔️ yarım saat çok da uzun gibi canınız acıdı mı bi süre sonra
Fatmaacylnn Seymaaa05 evet daha erken yapılınca iyi olmuyormuş doktorum öyle söylemişti 🥰 mesanesi görünmemişti bende görünsün diye bastırdılar o zaman biraz acıdı onun dışında hiç sorun olmuyor 🥰
Fatmaacylnn Seymaaa05 rica ederim 😍 benim bebiş çikolata yiyince hemen hareketkendiği için başka bişeye ihtiyaç duymadım 😄 ama vişne suyu ve kahvede hareketlendiriyormuş tabi buda bebişten bebişe değişebilir🥰
TKumsall Seymaaa05 ilkine 22de girdim ikinciye 21+2de keşke onada 22de girseydim yüzünü felan daha belirgin oluyor 22de 😅
Seymaaa05 TKumsall 21 erken mi acaba ya hiç renkli görmedim ilk kez inşallah detaylı da glrucem ve yüzünü gösterirse çerçeve yapıp odasına koumak istihoruz 🥰
PurpleRose Seymaaa05 yok değil ben biraz geç kaldım ramdevu zor bulmuştum genelde 21 veya 22 gidiliyor merak etmeyin.
TKumsall Seymaaa05 istersen sana 22deki verilen görüntuyle 21dekinin farkını bebelerimin ultasonuyla göstereyim 22de verilen o kadar güzeldi ki tabi bide hastane farkı da sorun ama 21de yüzü o kadar net olmuyor
TKumsall Seymaaa05 bu 22+0 tam bunu 4lu şekilde verdiler bana bide wp üzerinden atmışlardı Buda 21+2 Ekrandan da bunu çekmiştim
Seymaaa05 Mrsacar 45 dk en az diyenler de var demekki doktordan doktora degısıyor 🥰 teşekkür ederm cevabınız için