Kuzeybolat HeraBilge benim de aklıma şey gelmişti bu kulak falan delerken sprey sıkıyolar ya acaba oyle birsey mi alsam 🙈 kısa zamanlı uyusturuyoe
HeraBilge Kuzeybolat eğer tenine zarar vermeyecekse neden olmasın o daha pratik ama mutlaka hamile olduğunu söyle alırken 😉
Burcu3572 Kuzeybolat korkma ben de çok korktum ki benim düşük riskim ~ vardı mecbur gittim aldım hiçbirşey olmadı iyiki gittim inan 1 ay civarı daha çıkmamış jilet ve tüy dökücü ile sabah çıkıyordu kıllar kurtuldum
Hulya00 Kuzeybolat canımm ben zaferimi 1 hafta önce yaptınm 15 haftalığım şu an hamile kaldığım günden itibaren jilet kullandım sonradan agdaya başlayım artık dedim vee başladım şükür 😁 ilkinde çok acıdı ama dayanılmıcak gibi değildi hemen 5 dkda bitti çok rahatım şu an korkma yani ☺️ Ama çokta kasma kendini
Gfbbb Kuzeybolat sen daha iyi bilirsin tabiki canım bn ilk yaptırdığımda çok acıdı ve bnm tenimde cok hassastır 3 gün boyunca kızardı kabardı cok fena oldu bnde 20 haftalık gebeyim etrafını alabiliyorum agdayla şimdilik ama alt taraflara cesaret edemiyorum bn ilk gebeliğimde bi tüy dökücü krem kullanmıştım ve cok memnundum jilete göre daha gec cıkıyodu adını hatırlamıyorum eczaneye bi sor aman dikkat et son haftalarındasın hiç bişey bebeklerimizin sağlığından önemli değil😊
smsmzyc Gebelikten önce jilet kullanıyordum ama göbek çıkmaya başlayınca ağda dışı hiçbirşey bir işe yaramıyor benim kadar canı az biri yaptırabiliyorsa bence herkes yaptırabilir 🤦🏻♀️ Hem tertemiz oluyorsun hem de uzun süre dayanıyor eğer bi risk teşkil etmiyorsa hiç düşünme derim canım😉😌
Hanus Kuzeybolat Belki acır biraz ama değer. 10 dakka icinde bitiyor dayanıcaksın yapcak bişeyin yok. Bunun yanında dogum sancısı var o zaman napacaksın canım. Git yaptır.
Yilmazfatma Kuzeybolat ben pazartesi gidicem canim sürekli agdayla kuaförde alıyorum 35+1haftaligim agdayla temiz kalınıyor jiletle hemen cikiyor🤗🤗😍
Nursen21 Kuzeybolat Canım keşke baştan gitseydin Jiletten dönmek acı verebilir ama tabi buda kişiden kişiye değişiyor Valla bende kara kara düşünüyorum
Momysumy 5 haftalk hamileyim simdiye kadar hep jilet le aldım. . Rahat olur doğumda diye simdi basliyaym dedim Boncuk agda aldım pembesinden dekiyeym diye ölüyorum sandım 😅
Kuzeybolat Ne kızlar ben bugun gittim ve yarıda birsktirdim tuy dokucu aldım onunla yapacağım inanılmaz derece de acıyor 😐😒
Momysumy Kuzeybolat Çok acıyor gerçekten bende yarıda bıraktım ama en azından baya bi azalir diyorum bu yüzden sonra tekrar denemek istiyorum ama kaç saat geçti hala acıyor 😅.. Keşke daha önce bilgilendirilseydim de jilet hiç vurmasaydim bile 😒
Burcu3572 Kuzeybolat yapabilirdin keşke idare etseydin acıyor evet haklısın malum aylardır jiletle yaptık ve bir kıl yerine her noktada 3 tane var acır köklü olmuştur birşey olmaz sen nasıl iyi hissedersen öyle ol doğum sonrası kendini alıştır
Kuzeybolat Momysumy illa ki ama bi sonu var tuy bitmese bile azalıyor her daim temizsin gitmediğim icin pişmanım Bile