Nurays95 Merhaba kızlar. Bu doktora giden var mı acaba. Bilgisi muayeneleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
Gamzeevrenn Nurays95 ben gidiyorum çok memnunum çok sakin ve iyi bir doktor. Her sorumu cevaplıyor güler yüzlü 34.haftamdayim nasipse doğuma doğru gidiyoruz Emrah Bey ile. Hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar 😊
afra119- Nurays95 ben iki kere gittim kendisine ama sezeryan fiyatı gereksiz pahalı, bıraktım, şimdi bişeyler dönüyormuş bu hastanede, galiba artık orda calismiyacak
Nurays95 Gamzeevrenn ne kadar güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Muayene ücreti ve doğum ücreti nedir peki ☺️
Nurays95 Gamzeevrenn merhaba doktorun son paylaşımlarından sonra n’aptınız acaba sizi merak ettim. Doktor başka hastaneye geçmiş mi. Kontrole gittiniz mi
Gamzeevrenn Nurays95 muayene ücreti sigortalı güncel fiyatı 1500 TL ama doğum ücretini bilmiyorum yıl bitmeden önce 30.000di. bu yıl guncellenecekti kaç TL oldu soramadım bir türlü 😊 tahminimce 40.000 olmuştur 🥲 teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰
Nurays95 Ksema gerçekten biz insanlar napacağımızı şaşırdık ya. Yazık gerçekten devlet hastanesine gidiyoruz orda da neler döndü gördük. Özele gidiyoruz orda da bi dümenler dönüyor napacağız kime güveneceğiz ya.
Nurays95 afra119- ben o hastanede tüp bebek yaptırıyorum. Aynı hastane de kadın doğum doktoru olarak kendisini tanıyordum
Ksema Nurays95 valla aynen öyle ben devlette doğum yapıcam bu sattten sonra hiç bı hastaneye güvenim kalmadı soruşturma başlatılmış zaten
Gamzeevrenn Nurays95 Valla 35.haftadayim bir tık moralim bozuldu. Kendisinden haber alamıyorum mesaj attım geri dönüş yapmadı. Hastaneden ayrılmış fakat hangi hastaneye gidiyor şuan bilmiyorum. Başka bir doktora gidiyorum mecburen aynı hastanede.
Nurays95 Gamzeevrenn bende şaşkınım ben o hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum transfer olmayı bekliyorum. Emrah bey benim yumurta toplama işlemime girmişti o şekilde tanışmıştık. Doktorun iddiaları asılsız mı bilemeyiz ama hastanede ki diğer doktorlarla ilgili iddialar da bulunmuştu. Bende kendisine mesaj attım dönüş yapmadı. Siz onun takipli hastasısınız size dönüş yapmaması kötü olmuş. Bidaha da bişey paylaşmadı kime inanacağımızı şaşırdık vallahi
Ksema Gamzeevrenn bence hastaneyi değiştirin bı an önce sonuçta hastaneyi şikayet etti sıkıntı hastanede yani