Meridaily imcakir 😁😁kuzu acaba tam olgunlaşmadan mı yiyorsun ki. Olgunlaşınca güzel aslında. Ben yarım avokadoyu küçük küçük dilimleyip üzerine bol limon sıkıp yiyorum. Baya da severim ben😁
Guzelgunlerrr imcakir ben peynir ve sarımsakla meze yapıyorum ekmeğe sürüyorum her sabah çok lezzetli oluyor eşimede sevdirdim hatta böyle
Guzelgunlerrr Meridaily aynen canım baktım benimde koyu bugünde bence biz yemeye başlayalım 3 tane yemek gerekiyormuş valla kasık ağrım ateş basması çok fenayım
Meridaily Guzelgunlerrr bana da ara ara gelen kasık ağrısı var, ateş basıyor aynı durumdayım kuzum. 4 tane yedim garanti olsun😁 inşallah çatlamayı da görürüz 🤲🏻
Meridaily Guzelgunlerrr aa evet iyice koyulaşmış yumurtlama zirvede sanırım 🥹 bakalım yarın ne olacak 🥹
Guzelgunlerrr imcakir rica ederim dene inşallah seversin çünkü tutunma için bir gün avakado bir gün muz yemeliymişiz
Meridaily Guzelgunlerrr kuzum olmuş bende sanırım yapalı 1 saat oldu böyle, seninki nasıl? Bazen 2,3 gun surebılıyormus dün baya araştırmıştım😁
Meridaily Guzelgunlerrr evet ya iyice silik gördüm hep başka testlerde bizim yumurtalar nazlanıyor 🥴bence seninki de başlamış kuzum akşam bir daha yapsana. Havuç ye bugün de.