Basakparlar Gulcan355 13+3 oldum fetal doppler cihazı kullanıyorum canım istediğinde kalp atışını dinleyebiliyorum doktoruma danışarak almıştım hiçbir zararı yok üstelik sağlık ocaklarında da kullanılıyor
Berrakk39999 Gulcan355 vala geçen haftaya kadar çok mide bulantım vardı bu hafta biraz daha iyiyim tiksinmelerim azaldı başka da bir şey yok :) senin nasıl canım ilk bebek mi senin de :)
Gulcan355 Berrakk39999 evet ilk bebek, bende de koku hasiyeti asaldı baş ağrısı vardi okadar bunlardan başka birsey olmadığı için insan tedirgin oluyor
A145N ArasveAnnesi21 ahahaha ben 12+5 arada bişey oldu diye korkuyorum bı mide bulantısı geliyo iyiyim diye işaret gönderiyor sanırım 🤣😂😂
Gulcan355 A145N ya bende mide bulantısı yok sadece arada karnımda batma oluyor okadar ondan endişeleniyorum galiba
ykaya18 Yani o dönemlerde anlamak çok zor, benim her hafta kontrolüm vardı sık sık gittiğim için muayeneden muayeneye öğreniyordum, ne zamanki hareketlerini hissetmeye başladım o zaman hareketli ise hı iyi tamam diyorum, ama şuan erken sizin için 🩷
Mftt defnevedoruk merhaba aynı hafta ve gündeyiz bende hâlen hissetmedim tez zamanda hissedelim, bişey soracaktım sizi ya 14 haftadan beri sık idrar çıkıyorum sizde öyle misiniz? Bide ne kadar su tüketiyorsunuz
Gulcan355 Mftt 2-3 litre su tüketiyorum gündüzleri çok sık gidiyorum Toilette geceleri 2-3 defa , sizin belirtileriniz var mi benim başından belli olmadığı için koku hariç merak ediyorum
Mftt Gulcan355 bende 2 litre tüketiyorum ama baya lavaboya çikinca korkmaya başladım sadece gündüz çok çıkıyorum, bende ilk aylar belirti oldu bulantı kusma şuan yok belirti arada kasık ağrısı sadece
A145N Gulcan355 batma varsa endişelenme bide hamilelik boyunca karın ağrısı olur arada ağrı varsa hiç bı sıkıntı yoktur demek
Berrakk39999 Gulcan355 12.haftadan sonra belirtilerde azalma oluyo bence ben çok okudum buralarda bi sorun yoktur Allahın izniyle içimizi ferah tutalım :)
Yagmur205 Gulcan355 herketlerni hiss etmiyene kadar 10 günden bir doktora gidiyodum bi bahane bulub 1 ay beklemek çok uzun geliyodu hep endişelniyodum iymi naslmı diye harketlerin hiss edenden sonra rahatladm biraz
Gulcan355 Berrakk39999 bende okudum ama bende koku hasiyeti vardi o azaldı mide kabizlik bar halen başka birsey yoktu
Gulcan355 A145N gerçekten mi , çok hafifledim azda olsa haftaya çarşamba olsada gidip görsem miniğimi 🙈🤲🏻
Berrakk39999 Gulcan355 insan çok korkuyo haklısın benim bir kalp durması var önceden de 4 hafta geçmek bilmiyo ama elimden de bir şey gelmiyo Allaha emanet ettim inşallah saglıkla alırız kucagımıza :)
Gulcan355 Basakparlar ben 11 gün önce duydum iyidi ikili taramayı yapınca ama insan merak ediyor. Dediğiniz gibi 4 hafta 4 ay gibi gelir insana