betull_9 Anneler günüm 14 gün geçerken 7 Ocak akşam üstü kan verdim betam 110 çıktı 9 ocak sabahı 9 da tekrar farklı yerde verdim 160 çıktı artış nasıl acaba geç döllenmeden olabilirmi az artış endiselenmelimiyim🥺
Nesli17 betull_9 farklı yerde verdiğin için öyle çıkmıştır sonraki kan verdiğin yerde tekrar ver ona göre bakarsın canım
minikbebegim06 betull_9 merhaba muhtemelen farklı yerde ve farklı saatlerde verdiniz diye düşük çıkmış olabilir normalde 2 günde en az yüzde 60 artış beklenir hani 2 katı olmazsa da korkmayın kesin 2 kat olacak diye bir sey yok çünkü en son verdiğiniz yerde pazartesi yeniden kan verin 💐
Morrinah Merhaba, Farklı yerde keşke vermeseydin laboratuvarlırın refaransları vs değişik olabilir 110 iken 220 olması gerekirdi 2 hatı artmalı bitanem sen aynı yerde tekrar kan ver bence
Melos006a Ben bir kere kan verdim o ds test içindi 20 gün gecikmeyle 358 çıkmıştı daha sonra hiç vermedim normal gebelik kontrollerime gittim vermelimiydim 🤯
minikbebegim06 Melos006a kontrollere gitmişsiniz muhtemelen kese bebek vs görünmüştür bu saatten sonra test vermeli miyim diye sormak mantıklı olmaz ki
Melos006a minikbebegim06 ben hcg hormonunu takip etmek gerekiyor muydu anlamında sormuştum ama yanlış anlaşıldım sanırım
minikbebegim06 Melos006a canim işte bebegi keseyi görmüşsün neticede vermek gerekmiyor gördükten sonra bide zaten üzerinden geçmiş zaman gerekirdi diyip kafani karıştıran olsa düşünüp durursun gerek yok