Uykusuzan 10.haftadayiz şimdiye kadar tek tük kusmam oldu şükür tabi olmasında ikinci gebeliğim ilkim kızdı onda günde 10 kez cıkarınca bu sefer şaşkınım bı sorun yoktur inşallah
hhaziran Uykusuzan hayır neden olsun ki her hamilelik süreci bir değil, ben ne ilkinde yaşadım nede 2. Hamileliğimde 🌸
Cacaege Uykusuzan her gebelik farklıdır kendine özgüdür 2. Oğluma gebeyim ilki ile ikinci arasında dağlar kadar fark var ilkinde tatlı şeyler yerdim bunda eksi yiyorum etten tavuktan tiksindim ilkinde az kusardım şimdi günde 6 7 defa kusuyorum
Busra032 Uykusuzan 1. Hamileliğimde hiçbir belirti yaşamadım şuan 2.ye hamileyim kusma olmadı ama mide bulantısı had safada bütün belirtileri yaşıyorum nerdeyse kusma hariç ona rağmen bebeğim iyi mi diye düşünüyorum bu düşünce hep oluyor sanırım 🥲
Esum48 Uykusuzan benim de kizim var 1 kere bile cikarmadik hic hamilelik belirtim yoktu. Gebelikten gebelige fark eder 😊
Ozlemm_1992 Yok canım her gebelik aynı olmuyor sonuçta yaş ilerliyor hormonlar değişiyor ben 3 çocuğumda da mide bulantısı dışında kusma yasamadim
Asi_07 Uykusuzan 4 gebelik geçirdim 2 si düşük ve kürtajla sonuçlanan hiçbirinde de bulantı kusma yaşamadım
Almira_ Uykusuzan bırakın kusmayi hiç bulantim.bile olmamıştı benim. Gebeliğin hiçbir belirtisi yoktu..yani olur neden olmasın
Aydnkynk Oğlumda kusmadım kızıma hamileyim kusmuyorum ama 3 aydan sonra ağrılarımdan ayağa kalkamıyorum 🙃
A145N Uykusuzan bende de öyleydi 11.haftada başladı şimdi de çok yediğim zaman felan mide bulantım oluyo şanslısın canım
100924 Uykusuzan bende toplasan hamileliğimin başında 3 4 kez kusmuşumdur şimdi 20 günlük bebeğim var 😂 iyi ki öyle olmuş berbat bişey kusmak
keyfimin-kahyasi-misin Uykusuzan olur İki oglumdada bı kere istifra ettim hele bunda rezil oldum Tramway durağında geldi 🥹😂😂Başkada bişi olmadı
Asyamomy27 Uykusuzan valla ben kızımda kusardim ama tiskinti yoktu oda yani arada sürekli değil rahattı hamileliğim ikinci hamileliğim bunda hem tiskinti hem kusma hem iştahsızlık hem koku hassasiyeti beni öldürüyor gerçekten 2 buçuk ayldir hamileyim 4 kilo verdim
ykaya18 Herkes aynı geçirmiyor bu süreci, ben hiç kusmadım hiç midem bulanmadı mesela çok şükür. Ama çok ciddi baş dönmem vardı, baya serum aldım. Mide ile ilgili bir sorun hiç yaşamadım yanmalar haricinde. Herkesin aynı olmaz.
Annecani Uykusuzan evet olur ben her iki gebeliğimde de ve şuan da yani 6 aylık hamileyim bir kez bile kusmadım midem hafif bulanır gibi oluyordu ilk haftalarında ama bu zamana kadar hiç kusmadım
Eylul41 Uykusuzan 2 hamilelegimdede 1 defa öö dedigimi hatırlamam hic kusmadim 😀 ama suan 3. Hamilelgimde 29. Haftamdayim ara ara bile geldiği oluyor