yuzirneym biri duygularıma tercüman olmuş defalarca da yazdım en çok tilt olduğum konu cinsiyet tahmini yapanlar ve yaptıranlar. Heycanlarını maruz görüyorum fakat yıllarca okumuş olan doktorlar bile yanılıyorlar . Onların sözlerine itimat etmeyip burda ekstra soruyorlar. Kesenin şekli diyorlar 6 haftalık keseden cinsiyet tahmin ediyorlar. Ya kardeşim benim kesem bi baktım yuvarlak bi baktım fasulye. Bu o anki ultrasonun görüntü alma durumuyla ilgili. Evet bana doktor ilk erkek dedi ama emin değilim pozisyonu bugün uygun değil dedi. Gelip burda sormadım. Farklı bir ilçede oturduğum için ve hislerime güvendiğim için ertesi gün kendi ilçemde doktora gittim kızım dönmüştü pozisyon uygundu doktor kız dedi. Ama gelipte burda sormadım. Zaten sorsamda %50 şans var biri yazar tutar. Alttan muayene izin vermedim diyenlerede sözüm şu. Doktor bebeğine zarar verecek hiç bir hareketi sana yapmaz çünkü başına iş açmak istemez zaten. Ya ne bileyim tuhaf. Ya da belkide ben anormalimdir yeterince heycanlanmıyormuyum acaba 🤣