Bahartekinsoyy Kızlar yardım edin ya eşim Berat istiyor bendekerem aras ya da yiğit Alpisimli şeyler yaptırmam lazım hala inatlaşıyoruz 😂 sizce hangisi en güzeli
Acelya11 Bahartekinsoyy kerem fenadeğil valla bizimde az kaldı doğuma ortada isim yok anlamı hoş Aras yiğit gibi isimler istemiyorum ama bulamıyorum tavsiye verrcek olan varmı
Gulcan0643 Damladzdslk benim oğlum Tamer yiğit aşırı arsız bir çocuk her dediğini yaptırmak için kendini yerden yere atıyor asla yiğit ismini tavsiye etmem 😂😂😂
Damladzdslk Gulcan0643 Yaa benim eşimin yigenin ismi yiğit aşırı saygılı düzgün imrenirim hep 😅 Tamer ismi çocuğu bozmuş bence 🫣
Bahartekinsoyy Acelya11 bende o durumdayım hastane çıkışı emzik askısı tarak vs sipariş edicem isim lazım ama isim yok deli gibi isim arıyorum çok fazla kullanılan isim de istemiyorum
Lunapark Bahartekinsoyy Kerem Berat ikinizin de gönlü olsun sizinki daha çok olsun ilk isim Kerem olsun 🥲
Gulcan0643 Damladzdslk valla hangi isim bozdu bilmiyorum ama benim oğlanı gören çocuk yapmaktan vazgeçiyor 😂😂😂