annneyimmm kızlar 39+2 yim geçen hafta nişan geldi fakat hiç bi belirti yoktu bu sabah 7 den beri pembe kanlı akıntı geliyor hafif hafif adet sancısı hissediyorum ama fazlası yok sizce doğum belirtisi mi
Momoftuna annneyimmm bemde sizinle aynı durumdayım. Dün gece minicik kanlı akıntı geldi , geceden beri de kasıklarım ağrıyor 😣 öğlen doktora gideceğim
Esra1999 annneyimmm nişan gelmiş normal canım suyun gelirse direk git hastaneye gelmezse de egzersiz yap bol bol kendini çok yormadan kazasız belasız su gibi doğumun olsun inşallah bizlerde dua etmeyi unutma🌸
miamom annneyimmm benden pembe kanlı akinti gelince doktorum hastaneye çağırmıştı muayeneden 10 dakika sonra kendimi ameliyathanede buldum, kızım geliyormuş meğer anlamamışım 🙊
annneyimmm Momoftuna bana da haber verir misiniz gittikten sonra perşembe günü gittim ama ne sancı ne ağrı vardı o gün
annneyimmm miamom peki herhangi bi belirtiniz var miydi akıntı hariç benim kasiklara ara ara vuran ağrı var suan😂
miamom annneyimmm evet sancim vardı ama doğum sancısı olduğunu anlamamıştım suyum da gelmiş bitmiş meğer onu da anlamamışım… en son böyle kanlı akinti gelince doktoruma yazdım hastaneye gidisimle doğuma girmem bir oldu 😂
Bedk56 Benimde gündüz nişanım geldi geçen hafta pazar günü ama gayet iyidm hatta bütün evi sil süpür yaptm gece 3 de bir sancı bastırdı 5 de hastaneye gittim 5 buçukta kızım Dünya ya geldi çok şükür ama ben çok geç kalmism hastaneye doktor biraz kızdı
Alya06 annneyimmm benimde dünden beri kanamam var çok hafif de sancılar ama nst temiz açılma yok 39 haftalık bakalım nasıl olacak sizin durumunuz nasıl