Reyhan07 Arkadaşlar selam beta hcg 2 gün önce 17.2 çıktı bu gün 72 çıktı reglim ilk beta da 4 5 gün gecikmişti Şuan 6 7 gğn ortalama gecikti ve son adet tarihim 5 aralıktı benim betam neden bu kadar düşün çevremdekilerin hep 200 400 600 lerdeydi
Mavili1480 Reyhan07 Benim değerimde yavaş yavaş arttı bir anda fazla artmadı geç döllenmeymiş son adet tarihimle uyumlu değil 6 gün geride 😊
Eda42_ Reyhan07 Canım değerin ikinci güzel artmış geç döllenme olmuştur herkesin vücut bir değil ki nasıl adet dönemi bile farklı o yüzden senin herşeyin de sana özel olur inşallah sağlıklı gebelik oluşur artış da böyle güzel gider
Larraa Siz erken öğrenmişsiniz o yüzden küçük. Önemli olan artışı ki çok güzel artmış bir dorunu yok yani şu an. Hayırlı olsun inşallah 🌸
Reyhan07 Larraa reglim gecikti diğer arkadaşlarımın da aynı gün sayısı kadar gecikti ama onlarınki benden fazlaydı bende korktum neden benimki böyle diye
Aslaninannesi_ Reyhan07 kuzum benim 3 gün gecikmem vardı betam 94 tü düşün önemli olan artması suan 32 haftalığız sıkıntı yapma yani
Reyhan07 Larraa anladım bi an üzüldüm ben düşük diye bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli olur güzel geçer herşey
Reyhan07 Aslaninannesi_ senin yine iyi çıkmış benim 4 5 gün gecikti 17.2 çıkmıştı da ama nasip ya Allah nasip ederse olur herşeyin hayırlısı cinsiyeti ne senin
Reyhan07 Mavili1480 büyük ihtimal benimde öyle 1 hafta geriden gözüküyor adet tarihime göre ama gelişimi nasıl ilerler zamanla inşallah göreceğiz
Aslaninannesi_ Reyhan07 ilk gebeliğim benimde oğlum olacak Allah nasip ederse . Artışın çok güzel bebeğin daha yeni anlaşılan ♥️
Mavili1480 Reyhan07 Adet tarihin değişiyor sadece sorun olmuyor beta hcg 1500 ve üzeri olunca kese gözükür ama her hastane farklı tabi biraz beklemek kalıyor geriye 🌸
Reyhan07 Aslaninannesi_ benimde ilk gebelik. Senin ne güzel ya maşalllah bana erkek kız tabiki farketmez ama kalbimden geçen nedense erkek inşallah kötü düşünmüyorumdır sonra kız bebekte çok istiyorum erkekten sonra. Ama tabiki Allah verir herşeyi o ne nasip ederse🌹🌹🌹
Aslaninannesi_ Reyhan07 valla bana herkes kesin kız diyordu eşimde kızcı biraz ama ben hissediyordum erkek olduğunu gerçekten anneler hissediyor ilk olduğu için cinsiyet fark etmiyor aynen 💙 şimdi ikinci inşallah kız olur diyoruz
Reyhan07 Mavili1480 ben ayın 23 üne randevu aldım iyi bi tarih mi yoksa daha da sonrası için mi alıyım ben açıkçası ultrasona hemen girmek istemiyorum
Mavili1480 Reyhan07 Benim bir oğlum var kız olmasını istiyorum oğlumda kız istiyor inşallah gönlünden geçen nasip olmuştur 🥰