Buse1907 Kızlar ocak ayı bittiğine göre, bundan sonra ki kampanyaları burdan yazalım bence. E bebek indirdi fiyatları.
denizcik Keşke burası sabitlense de burdan devam etsek. Bugün itibariyle bebek bezi indirimi bitmiş olacak ama kaçırmış olanlar için babaymall de sanırım indirim vardı bir de ordqn bakın isterseniz.
Amyleec denizcik prima 88 li 2 numara e bebekte 50 liraya düşmüştü babymall ve civilde güya %30 indirimle 60 küsür civarında gördüm 88liyi gerçek indirim ebebekteki indirimdi bence
Gamzegedik Evet burdan devam edilmeli bence de ay ay açarız yine @adm lütfen sabitlermisin iki başlığı da takip etmeyelim 🤗
Buse1907 Babymalltr de 1-3 şubat arası: Depend, omo, yumoş, vaseline, signal sağlık beslenme ürünlerinde. Prima bebek bezlerinde. Telsiz ve kameralarda. Sebamed ürünlerinde. % 30 indirimde.
Salmanc Buse1907 ama kargo parası var ya mesela depend 20₺ e bebek micivil mi hatırlamadm 27₺ ama ztn aynı olmş oluyo kargo ödeyerek
NedretDemirayErdem Arkadaşlar ikeanın SUNDWIK Marka beşiğini tercih ettik içine yatak olarak hangi marka alıcağıma karar veremiyorum araştıran annelerime soruyorum çok kalın olsun istemiyorum yaşı ilerleyince yüksek yataklardan düşme riski artıyor ama kaliteli olsun istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
denizcik Amyleec yaaa maalesef dün çıkamadım ebebek sitesinde de şansıma sürekli hata verdi alamadım🙈
Buse1907 Salmanc Doğrudur canım. Bazen belli bir alış veriş üzerine kargo ücretsiz oluyor bazı sitelerde. Ben yine bakmak isteyen olur diye, haber vereyim dedim.