peaceandlove Bebeğinizin duruşu nasıl? hareketleri en çok nerden hissediyorsunuz? Benim baş aşağı vajinama çok baskı yapmaya başladı ayakları da hep kaburgalarımda
richgirl10 peaceandlove o kısmı halen çözemiyorum ya. Siz nasıl anlıyorsunuz döndüğünü falan. Benim ki sanki dönmedi gibi haftaya görüş var orda anlarız heralde🥲
tbmn peaceandlove Bende aynı şekildeyim 32 haftalığız ilk hamileliğimde böyle değildi bu çok baskı yapıyor ve hareket ediyor rahatsız ediyor beni sanki bazen çıkacakmış gibi hissediyorum
bcnr8 peaceandlove benimki makat gelişti en son ama hareketlerini resmen karnımın her bölgesinde hiasediyorum. Sağ boşluğuma bile vuruyor neresiyle ne yapıyorsa
Gulsennnnb peaceandlove aynısı bendede oluyor çok fazla wc sorunum oluyor ters bilebiliyorum ayakları kıpır kıpır karnımın altında 🙃
peaceandlove richgirl10 doktorum her kontrolde söylüyor bir de yukarıya ayağıyla vurduğu çok belli oluyor pat pat dayak yiyorum 😂
richgirl10 peaceandlove şimdi sizinki doğum kanalına girmiş mi oluyor. Bak hiç bilgi sıfır🙄🥲 en son 27 de gittim daha makat gelişti 38 e kadar bekleriz falan diyordu dr🫣
richgirl10 peaceandlove tamam bu kadar bilgi yeter fazla bir şey öğrenip aklımı karıştırmaya gerek yok🥲😂🫶🏼 teşekkğr ederim
Larraa Benimde en son salı günü kontrolde baş aşağıydı ama ben hareketleri hep göbek deliği etrafında hissediyorum 😕 30+5 olduk
peaceandlove Larraa herkeste çok farklı benim de arada bir değişiyor tabiki ama birkaç gündür kafasını itip duruyor öyle de bir acıtıyor ki sol kasıgımı😣
Larraa peaceandlove Ben de kasıklarımda zaman zaman çok baskı hissediyorum bide baskı yaptığından dolayı sanırım idrar ihtiyacı çok oluyor ordan anlayabiliyorum baş aşağı olduğunu :)