Sürekli ağlama isteği geliyor kendimde değilim sanki 3 buçuk yaşında bi oğlum var onla de ilgilenecek gücü bulamıyorum, sonra kendimi suçlu hissediyorum onu ilgisiz mi bırakıyorum diye. Doğum korkularım başladı. 2 çocukla nasıl olacak , ailemden kimse yok yaşadığım yerde eşimle birlikte büyütücez. O da çok bitkin moralsiz görünüyor zaten anca seni seviyorum der ilgi alaka bi sarılayım öpeyim yok. Durup durup ağlıyorum gün boyu . Bebeğimi de üzmüyorumdur umarım. Pozitif bir hamilelik geçiremedim gitti. Siz de böyle misiniz normal mi hormonel mi hiç mutlu değilim.
32 haftalık gebelik duygusallık🥺
momy_95 size çok sarılmak istedim şu an ❤️ benim de ailem yanımda değil bu kadar duygusal ve fiziksel yorgunluk olan bir süreci tek başımıza geçirmemiz ayrı üzücü ama şükredecek de bir sürü şeyiniz vardır eminim🤍 yüreğinizi ferahlatın eşinle de konuş daha çok ilgi göstermesini istediğini söyle kendini üzmemeye çalış ben de senin gibi çok duygusalkm her şeye ağlıyorum vallahi .
@“zsisthebest” teşekkür ederim gerçekten ❤️❤️❤️ keşke herkes birbirini anlasa Allah kimseyi yalnız koymasın Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah . Bu duygusallık beni bitirdi bakalım az kaldı 🙏🤲🏻