Sürekli ağlama isteği geliyor kendimde değilim sanki 3 buçuk yaşında bi oğlum var onla de ilgilenecek gücü bulamıyorum, sonra kendimi suçlu hissediyorum onu ilgisiz mi bırakıyorum diye. Doğum korkularım başladı. 2 çocukla nasıl olacak , ailemden kimse yok yaşadığım yerde eşimle birlikte büyütücez. O da çok bitkin moralsiz görünüyor zaten anca seni seviyorum der ilgi alaka bi sarılayım öpeyim yok. Durup durup ağlıyorum gün boyu . Bebeğimi de üzmüyorumdur umarım. Pozitif bir hamilelik geçiremedim gitti. Siz de böyle misiniz normal mi hormonel mi hiç mutlu değilim.

momy_95 Bende biraz öyleyim 4 yaşında kızım var 32 haftalık ikinci bebeğime hamileyim doğum korkusu bir tedirginim nasıl olacak ne yapacağım diye aileme yakınım ama yine de huzursuzum

tbmn Allah yardımcımız olsun. Yeni bir duruma alışmak herkesi korkutuyor galiba ama gerçekten zor 🥺

• tbmn bunu yanıtladı.
      • tbmn bunu beğendi.

momy_95 size çok sarılmak istedim şu an ❤️ benim de ailem yanımda değil bu kadar duygusal ve fiziksel yorgunluk olan bir süreci tek başımıza geçirmemiz ayrı üzücü ama şükredecek de bir sürü şeyiniz vardır eminim🤍 yüreğinizi ferahlatın eşinle de konuş daha çok ilgi göstermesini istediğini söyle kendini üzmemeye çalış ben de senin gibi çok duygusalkm her şeye ağlıyorum vallahi .

momy_95 Amin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıroz inşallah sonra kaldığımız yerden hayatımıza devam ederiz bir şekilde 🙏🏻

@“zsisthebest” teşekkür ederim gerçekten ❤️❤️❤️ keşke herkes birbirini anlasa Allah kimseyi yalnız koymasın Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah . Bu duygusallık beni bitirdi bakalım az kaldı 🙏🤲🏻