ceyblog Kızlar selam ultrason görüntüsünden hiç anlamiyorum. Mesela kararmış bölge neresi oluyor. Kese neresi bebek neresi oluyor Kalp atışı var dedi ama hiç birşey görünmüyor ki
babyiscoming_ ceyblog bu görüntüden bende bişey anlamadım iki tane yan yana içi boş kese gibi 😄 muhtemelen o + işareti olan yerdedir doktor ölçüm almış oradan sağda
Ecemom_ ceyblog çok ufak daha 6 haftalık. Ok işareti ile işaretlediği yer sağda noktalı çizili var uzun o kısım
myangelson ceyblog işaretlenmiş bölge var ya +…+ Olarak gözüküyor orası bebek diye düşünüyorum ölçüm yapmış
Ecemom_ ceyblog aynen yavrum. Haftan küçük olduğu için belli olmuyor bebişin daha ultrasonda ama o oktan anlayabilirsin nerede olduğunu. 8. Haftaya kadar doktorum bana ultrason bile vermemişti belli olmuyor zaten diye
ceyblog myangelson iki kararmış bölge ne acaba çok enterasan bizim goremedigimizi görmeleri boşuna doktor değiller😬
myangelson ceyblog hiç bilmiyorum yani ben baksam birşey yok burada derim 😂 biliyorlar işte bir şekilde anlıyor onlar. Ölçüm yapıldığı için öyle fikir yürüttüm bende yoksa o da olmasa anlamazdim birşey 😅
Sunay_selcuk1 ceyblog pek bilmiyorum ama tek olduğunda da bazen içinde bebek olmayabiliyor eğer ilerleyen haftalarda başka kalp atışı duymazsa kese kaybolabilir sanırım