Edanurdurgunnnn Kızlar şu an tam on haftalıklığız İki hafta sonra doktorum kontrol için gün vermişti yani 12 haftalık oluyoruz sizce bebek kendinin gösterip cinsiyeti belli olur mu ? Veya göstermesi için ne yapmam lazım ne yemem lazım 🥰
heyymomm Edanurdurgunnnn 12 de belli olsa bile çoğu doktor söylemek istemiyor ya da söylese bile yanılma payı büyük oranda oluyor. 15-16 da net öğrenirsiniz 22-24 arası da detaylı da %100 sonuç alırsınız
Esraa00 Edanurdurgunnnn Benim doktor 12.hafta da tahminde bulundu net olmamakla birlikte Haftada %80 dedi 17.hafta da bi kaç endişem vardı gittiğimde %100 dedi detaylı ultrason bekliyorum bakalım sağlıklı olsun da ikiside yok
cerengeredeli 11+5 de kontrole gittim bir şey demedi 13+6 da tekrar gidicem bakalım inşallah söylerler ya
Edanurdurgunnnn Esraa00 ya ama bazılarına 12. haftada Söylüyorlarmış Detaylı tarama testi mi öyle bir şeymiş sanırım Aynı zamanda benim doktorum da geldiğinde boyun kısmını görmem lazım demişti
Esraa00 Edanurdurgunnnn Detaylı ultrason korkmuyor değilim doktorum sorun yok demişti ama ense kalınlığı 2 demişti inşallah sağlıklıdır 🥲 Cinsiyeti hiç önemli değil o yüzden 😢