momy_95 meryemerdem gaviskon , Rennie… yoğurt süt tüket bol bol berbat bir şey stres ve yorgunluk uzak durmak lazım durabilirsen..
Kubra_dara34 meryemerdem neler denedim oğlumda geçmedi benim ama bana en iyi gelen maden suyu çok iyi geliyor yakıyor başta ama çok iyi rahatlatıyor
esca344 meryemerdem kendinize eziyet etmeyin Rennie duo alın şurup hemde bitkisel doktorum verdi süt tahin o bu hepsi anlık çözüm hikaye bir ise yaramıyorlar rahatlamak istiyorsanız bu şuruptan kullanın şişeyi kafaya dikiyorum kaç şişe bitirdim 😂
Sevgi90 Tahin kesinlikle işe yarıyor ben süt denedim olmadı soda iyice kötü yaptı beni tahin yiyince saatlikde olsa geçti gerçekten aşırı zor çok ağladım bunun için bir an önce bebeklerimizi kucağımıza alalım bide bulantı hala devam ediyor şuan 8 ay oldu sonra 1 ay 🥲
hermione_granger meryemerdem süt tahin soda galviks ve gaviscon şuruplar asla geçirmedi enson nexium mide koruyucu yazdı doktorum ve dünya varmış dedim
Melekkk- meryemerdem yandıkça sürekli su iç canım ben öyle yapıyorum ilaçtan daha iyidir hem de bu kış aylarında su tüketimini arttırmış oluyoruz
Eceeeeemmm meryemerdem 27+6 haftalık hamileyim bende uzun zamandır yalıyorum şurupta içiyorum ama fayda etmiyordu en son artık mide koruyucu hap içmeye başladım o iyi geldi 😏
wkubranur meryemerdem bende aynı sorunu o kadar çok yaşadım ki yanmayla birlikte sürekli kusma oldu maalesef bir çay kaşığının yarısı olacak şekilde karbonatı ağzıma alıp üzerine su içiyordum. Bana inan o kadar iyi geliyor ki doktoruma da sordum sakıncası yok dedi. Mutlaka dene derim. Gaviscon ve renne bana çare olmadığı için böyle bir yol izlemiştim
Ayglclskn Tahin iyi geliyor demişti bir arkadaşım, geçenlerde pekmezle karıştırıp yedim hakikaten biraz rahatlattı. Süt benim midemi daha kötü yapıyor benim. Süt içiyorsanız da laktozsuz içmeye çalışın.
Ahatice meryemerdem doktor izniyle lansinoh kullanıyorum onunla bile kullanırken akşamları yanmalarım oluyor sürekli bol yürüyüş ve soda rahatlatıyor sadece gündüz rahat oluyorum akşam çok hafif besleniyorum belli sizde de işe yarar