Ssssserapppp Pelsin11 cybex eezy twist 2 aldım . 10 gündür kullanıyorum aşırı memnunum. Tavsiye ederim
Yogurtlupilav İlk çocuğumda stokke kullandım, kumda bile gidiyordu ama aşıtı hantaldı. 2. El olarak çokta kolay satıldı. Bu sefer mamas papasın bir modelini aldım ama henüz denemedim.
Pelsin11 Yogurtlupilav stokke baktım bende evet ama dediğiniz gibi hantal 🫠 teşekkür ederim yorumunuz için🌸
Nursahergun Bence en iyi kullanış modern rahatlık acisi El ele markası hitap ediyor ❤️🔥 oğlum un arabası sapasağlam İkinci de kullanacam deri kahve tutma kolluklar var renk kahve almıştım El ele markası
Larraa Maxi cosi zelia s trio 3 in 1 aldım bebeğim henüz doğmadığı için kullanmadım ama kurdum inceledim kullanımı pratik ve hafif bir araba şimdilik memnun kalacağız gibi 🌸
Sevincblbl Larraa puseti diğer büyük koltuk çıkıp mı takılıyor yoksa üstüne mü takılıyor bizde maxi cosi soho pençe 360 aldık puseti de geldi ama tek pusetli değil üstüne takıp kullanılıyormuş iade etsem mi diye düşünüyorum ama malı duruşu vs çok güzel hafifte
aspenkarmenn Gulsena09 doona kaç aya kadar kullanılabiliyor bende onu istiyorum ama sadece 6 ay falan diyorlar
EbruDemir81 Pierre cardin karma plus tercih ettim kabin boy pusetli hafif bir araç görüntüsü hoşuma gidiyor henüz deneyimlemedim 🙂
Smrr Namesiz6 merhaba bende cozy beige rengini yurtdışından aldırdım. İnşallah sorun olmadan getirebilirler. Pusetini aldınız mı acaba
Gulsena09 aspenkarmenn normalde 1 yasina kadar kullanilabiliyor ama bizim oglumuz biraz uzun mesela o yuzden 1 yasina kadar kullanamaz buyuk ihtimal
Namesiz6 Smrr indirim var şuan hala bebek house,opera istanbul ve hepsiburada sadece buralarda satılıyor.Eksik parçanız varsa zamlanmadan eksiğinizi tamamlayın.Puset ve adaptörü önemli.İlk 6 ay onu kullacak
Larraa Pelsin11 Belki orada daha uygun markalar vardır. Benim yaşadığım ülkede bebek arabaları çok pahalı olduğu için ben Almanya’dan bir siteden sipariş ettim. Uyguna geldi baya.