Deletedmom00251 tazecikanneee iki tane sigara postunda kadınları haşlamış biri olarak seni haşlamıcam sen konuyu biliyorsun😂😂😂
Anneballari58 mrsdoruk valla en aklı başında yazı seninki olmuş tebrike ederim baştan sona katılıyorum
Meripella @Deletedmom00251 şaşırdım ama genelde cidden sağlıkçılar sigarayı kötüleyip içiyolar 😂 ama kıyamam ya o da bırakmak istiyo inşallah başarıcak allah yardımcımız olsun inanıyorum bigün burda bi post açıcak SONUNDA BAŞARDIM diye 😂 yüzümü kara çıkarmaz inşallah
Deletedmom00251 Meripella inşallah😂😂 boşuna dememişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye kötü örnekler😂😂
tazecikanneee Meripella @Deletedmom00251 aynen 😂😂 imam Buysa cemaat niii yapsın 😂 eşim ben bırakayım diye sigarayı bıraktı baktı ki ben bırakamıyorum adam da benim yüzümden yine başladı 😂 ama o içmediği zaman ben sahasız içiyordum bide akşamları o geldiğinde iki tane anca içiyorum ama o yokken stresten mi nedir deli gibi içiyorum 🤭🤭🤭
Deletedmom00251 tazecikanneee KuzeyinAnnesi41 Meripella bakın kızlar benim eşim günde 3 paket içiyordu hem de parlıament aşağısı kurtarmaz çok zenginiz zannediyor😂 her neyse ben söylene söylene 2 pakete düşürdü ve oturma odasında içiyordu kışın bile balkon kapısı açık oturuyoduk hamile kaldığımı öğrendiğimiz gün evde içmemeye başladı balkonda içip içeri geliyordu bende acıtasyon yapıyodum bak üstüne sınıfı midem bulanyo lütfen bu konuda hassas ol diyodum ve eşim 3 ay içinde 2 paketten 1 pakete düşürdü ve artık ben kokudan rahatsız olmuyım diye eve geldiği andan itibaren içmiyo bi paketi de bi günde bitirmiyo artık benim eşim bu kadar azalttıysa siz kesinlikle bırakabilirsiniz çünkü gerçek bi tiryaki kendisi 13 yaşından beri içiyomuş şuan 38 yasında düşünün
KuzeyinAnnesi41 Deletedmom00251 maalesef ama kararlıyım düşün önceden 2 paket içiordum kendimi maf ettim duyunca 15e düşürdüm şimdi dahada azlttım tamamen bırakcam bebegim inşallah🙏💕
Meripella @Mrvb canım farkında mısın bilmiyorum da bu posttan sonra içmiyorum dedim zaten hatta dün başladım içmemeye bugün de tüm gün içmedim diyorum. Siz nerenizle okuyosunuz anlam veremiyorum cidden ayrıca destek arıyosam da kendime arıyorum seni geren ne?
Meripella @Mrvb kadın demiş azalttım bırakmaya çalışıyorum ben laf etmiyorum bile kimseye inşallah hepimiz bırakırız ben başladım diyorum içmemeye gidip millete dualarım seninle falan yazıyosun bana gelince mi atarın tuttu
tazecikanneee Deletedmom00251 çok ciddiyim🤭🤭🙊🙊 hastanede nöbette hayatta içmiyordum gitmeden de sabah içerdim akşam gitmeden duş va alırdım sabaha kadar o minnaklar için içmezdim ama sabah 😂 allaaaahhh insanları sigara görüyordum 😂
tazecikanneee Deletedmom00251 aha o da içiyormuş bak bak 😂😂 @KuzeyinAnnesi41 yalnız değilmişim haşlıyordu beni de az kalsın Cansu 😂