Hasret72 Böyle doğa manzaralı bir yerde eşimle baş başa olmak isterdim akşam kahvesini içelim mis gibi ya
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ah ben de bugün kuzenim sağ olsun yemek yapmıştı çağırdı ev yemeğine hasretim 🥺
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi yaa böyle kuzene can kurban banada yapan olsa koşa koşa giderim valla
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom evet ya 13 haftamdayım hala devam ediyor bütün kokulara hassasiyet yemek yapsam yiyemiyorum asla dışarı yemeğiinide yiyemiyorum sadece birisi yemek yapacak öyle🥺 hayırlısıyla bir an önce geçer kuzum ♥️
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi dışardan bende yiyemiyorum ya ev yemeği olucak yoksa aç kalıyorum bazen eşim yapıyor bazen hafif yemek yiyorum tost geceleri cacık yiyemiyorum tok tutuyor
Ftmnnr Burnosunn_annesi parmağımı duny haritasında gezdirip dur denildiğinde çıkan yerde eşimle ya başka kimse olmasın telefon da olmasın ztn arasalarda ha diyince gelemem hem karı olsun hem güneşi olsun yaz kış tatilini aynı anda yapayım isterdim
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ah ya evet bende ev yemeği olunca oda belirli tabi 🥲 en kısa biz yapıp yiyelim 😅
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi amin amin en çok istediğim kendim yapıp yemem herkesin elinden de yiyemiyorum 🤭
Burnosunn_annesi Ftmnnr kesinlikle😅ama dua edip istemek hayal etmek gerekir ağızdan çıkan oluyo mutlaka🤓