ecs Gelesi yok galiba bu gidişle galiba sezeryan olurum :( herkes yalancı sancıdan falan bahsediyor öyle birşey de yaşamadım daha :( doktor son muayene de başı aşağıda demisti . 18 şubata kadar vaktimiz varmış. birden mi gelecek acaba :(
FatmaBayatCotu ecs bizde 38+1 😊 sağlıkla gelsinler inş da bende de hiç birşey yok henüz bi hafta daha bekleyelim bakalım 😍
Yokk ecs bende 38+2 11 subatta kadar zamanı var dedi doktr sancı olmzsa suni verck kasılmalrım ve bel ağrm oluyo 💙🙏
Merve71 ecs 30.haftadan beri baş aşağı pozisyonda ve biz şu an 39+3 olduk kizimla ve gelesi hiç yok 😑
ecs FatmaBayatCotu yatarken uzanırken sadece agrım oluyor sağa ya da sola hicbir şekilde yatamıyorum sırt üstü yarı oturur vaziyette uyuyorum başka sorun yok sende var mı acaba
Beriliko Neden direk sezeryan düşünüyosunuzki daha 18 gününüz varmış ben ilk doğumda kontrole gittim nstye girdim doktor 1 gram sancın yok sen 15 gün doğurmazsın dedi eve dönerken yolda sancılandım ve ogün doğurdum oyüzden hemen olumsuz düşünmeyin
ecs Beriliko ilk gebeliğim ilk defa yaşıyorum bunları . benle birlikte olanlar doğum yaptılar genelde . ister istemez insan acaba normal olmicak mi diyor :) sabırsız oluyor. bilirsiniz
FatmaBayatCotu ecs sırt üstü yatamıyorum canım yararsam kalkamıyorum 😊 bi de son iki aydın nefes alamıyorum tıkanıyorum onun dışında bi sorun yok çok şükür
ecs FatmaBayatCotu Allah yardımcımız olsun :)bebeğinin kilosu nasıl peki gelişimi iyi mi ben hamile kaldigimda 43 kiloydum çevrem bu çocukta öyle olur diye diye beni öyle korkuttuki :)) en son 2550 ydi benim 2 hafta geçti üzerinden
ecs Yokk Inşallah saglikla sıhhatle doğum yaparız . ya yalancı sanci olur diyorlar genelde bizde tık yok sezeryan hic istemiyorum e sabırsızlanıyorumda böyle zaman geçtikçe
FatmaBayatCotu ecs anneyle hiç alakası yok tatlım bana da gören hiç kilo almamışsın bebek zayıf herhalde gelişimi nasıl diye soruyorlar dün girmiştim 3 kiloydu sağlıkla gelsinler de kilo alırlar doğunca hiç takılmıyorum 😊
NurDemir 38+1 olduk baş aşağı duruyor ama bende de ne yalancı sancı ne kasılma hiçbiri yok.14 şubata kadar vaktimiz var gelmezse mecburi sezeryan olacak tansiyondan dolayı 😕