babyiscoming_ bengonca aa öyle mi bilmiyordumm. Zaten hastane eve yakın ihtiyaç olursa eşim gider alır boşuna yük yapmayayım o zaman ☺️
zeynosileannis babyiscoming_ Allah korusun ama ihtimal tabi öyle durumlarda hastanede daha profesyonel makineler var tabi tercih sizin
babyiscoming_ zeynosileannis ev yakın zaten ya boşuna yük etmeyeyim ihtiyaç olursa eşim alır (inşallah olmaz)🤲🏻🥰
Hamide_00 babyiscoming_ doğumdan çıktıktan sonra mama veriyor hemşireler ztn canım istiyorlar aileden yapıp içiriyorlar annenin sütü gelene kdr tabi özel de öyle devlet de ilgilenmiyorlar öyle
babyiscoming_ Hamide_00 aa nasıl yani mamada mı koydunuz siz ilk kez duydum bunu, anne emziriyor mama verilmiyor diye biliyorum ben🤔
Ysmnpmk babyiscoming_ bence gerekiyor canım bende erken doğum yaptım 37+2de sezeryanla bebeğim kuveze girdi solunumunda sorun vardı diye ve benden süt istediler bebekle temaz kurmama izin olmadığı için hemen pompayla sağım yaptım 1 çay kaşığı süt anca geldi ilk gün ama onu bile istiyolar
babyiscoming_ Ysmnpmk evet bana da bu şekilde bebeğin anne yanına gelemediği süre zarfında ihtiyaç oluyor dediler o yüzden kafam karıştı. Siz kavuşmuşsunuzdur inşallah bebeğinize🥹
Ysmnpmk babyiscoming_ evet canım kavuştum çok şükür şuan 1ay 27 günlük 😊 sende sağlıkla kucağına al inşallah 🤲💕
Merve-metin babyiscoming_ Allah korusun canım kötüyü düşünme istersen koy çantana ben gerek duymadım koymaya
babyiscoming_ Merve-metin çantam çok doldu 😂 burada sizlerden fikir alayım dedim çoğu kişi ihtiyaç olmuyor dedii o yüzden koymayacağım ihtiyaç olursa eşim evden alır, hiç ihtiyaç olmayacak diye de evrene olumlama gönderiyorum amin 🥰
myangelson babyiscoming_ varsa koyulur ne olacak kullanilmazsa eve getirirsin 😅 ben koyacağım almıştım ilk dogumda
babyiscoming_ myangelson valizimde yer kalmadı o yüzden sorup fikir alayım illa herkes gerekli derse götürürdüm bi şekil 😂 çoğu kişi gerek olmuyor demiş o yüzden koymayacağım ev yakın eşim alır gelir ihtiyaç olursa inşallah olmaz🥰
Merve-metin babyiscoming_ evet canım evrene olumlu msj gönder 😍😍 bende koymadım canım ihtiyaç olursa gidip alsınlar evden 😂
myangelson babyiscoming_ yer yoksa, yakınsa öyle yaparsınız o zaman 😅 ben alacağım yanıma ev de baya uzak 1 saat mesafe neredeyse 🥲
babyiscoming_ myangelson uzakmış baya siz alın hiç riske atmayın dediğiniz gibi kullanılmazsa geri getirirsiniz
Edanursoylu babyiscoming_ bence en yakın yerden hızlıca temin edilebilecek birsey. O sebeple illada gerekli birsey değil. Ben ilkinde almamıştım hiçte gerek olmadı 2.de yine almıyorum gerek olursa hemen eczaneden temin edebilirim 🌸
babyiscoming_ Edanursoylu hayır zaten ben elektrikli göğüs pompası aldım var olan bişeyi neden temin edeyim tekrardan pahalıda bişey yani😂 hastanede gerekli olur mu bunu merak ediyordum
Bebekocum babyiscoming_ hastanenin göğüs pompası hijyenik zaten motor kısmı ayrı gogusumuze taktigimiz apart stril ayrı ayir geliyor