bengonca Hastanenin pompasında zaten tek kullanımlık biberon ve göğüs ucu veriliyor. Yani gayet hijyenik merak etmeyin. İlla lazım olur diyorsanız oradan kullanabilirsiniz. Ben almamıştım ikiz doğum yapmama rağmen. Şimdi 2.ye hamileyim yine almayacağım. 🌸
Tiniminihanim1 bengonca aa öyle mi bilmiyordumm. Zaten hastane eve yakın ihtiyaç olursa eşim gider alır boşuna yük yapmayayım o zaman ☺️
zeynosileannis Tiniminihanim1 Allah korusun ama ihtimal tabi öyle durumlarda hastanede daha profesyonel makineler var tabi tercih sizin
Tiniminihanim1 zeynosileannis ev yakın zaten ya boşuna yük etmeyeyim ihtiyaç olursa eşim alır (inşallah olmaz)🤲🏻🥰
Hamide_00 Tiniminihanim1 doğumdan çıktıktan sonra mama veriyor hemşireler ztn canım istiyorlar aileden yapıp içiriyorlar annenin sütü gelene kdr tabi özel de öyle devlet de ilgilenmiyorlar öyle
Tiniminihanim1 Hamide_00 aa nasıl yani mamada mı koydunuz siz ilk kez duydum bunu, anne emziriyor mama verilmiyor diye biliyorum ben🤔
Ysmnpmk Tiniminihanim1 bence gerekiyor canım bende erken doğum yaptım 37+2de sezeryanla bebeğim kuveze girdi solunumunda sorun vardı diye ve benden süt istediler bebekle temaz kurmama izin olmadığı için hemen pompayla sağım yaptım 1 çay kaşığı süt anca geldi ilk gün ama onu bile istiyolar
Tiniminihanim1 Ysmnpmk evet bana da bu şekilde bebeğin anne yanına gelemediği süre zarfında ihtiyaç oluyor dediler o yüzden kafam karıştı. Siz kavuşmuşsunuzdur inşallah bebeğinize🥹
Ysmnpmk Tiniminihanim1 evet canım kavuştum çok şükür şuan 1ay 27 günlük 😊 sende sağlıkla kucağına al inşallah 🤲💕
Merve-metin Tiniminihanim1 Allah korusun canım kötüyü düşünme istersen koy çantana ben gerek duymadım koymaya
Tiniminihanim1 Merve-metin çantam çok doldu 😂 burada sizlerden fikir alayım dedim çoğu kişi ihtiyaç olmuyor dedii o yüzden koymayacağım ihtiyaç olursa eşim evden alır, hiç ihtiyaç olmayacak diye de evrene olumlama gönderiyorum amin 🥰
myangelson Tiniminihanim1 varsa koyulur ne olacak kullanilmazsa eve getirirsin 😅 ben koyacağım almıştım ilk dogumda
Tiniminihanim1 myangelson valizimde yer kalmadı o yüzden sorup fikir alayım illa herkes gerekli derse götürürdüm bi şekil 😂 çoğu kişi gerek olmuyor demiş o yüzden koymayacağım ev yakın eşim alır gelir ihtiyaç olursa inşallah olmaz🥰
Merve-metin Tiniminihanim1 evet canım evrene olumlu msj gönder 😍😍 bende koymadım canım ihtiyaç olursa gidip alsınlar evden 😂
myangelson Tiniminihanim1 yer yoksa, yakınsa öyle yaparsınız o zaman 😅 ben alacağım yanıma ev de baya uzak 1 saat mesafe neredeyse 🥲
Tiniminihanim1 myangelson uzakmış baya siz alın hiç riske atmayın dediğiniz gibi kullanılmazsa geri getirirsiniz
Edanursoylu Tiniminihanim1 bence en yakın yerden hızlıca temin edilebilecek birsey. O sebeple illada gerekli birsey değil. Ben ilkinde almamıştım hiçte gerek olmadı 2.de yine almıyorum gerek olursa hemen eczaneden temin edebilirim 🌸
Tiniminihanim1 Edanursoylu hayır zaten ben elektrikli göğüs pompası aldım var olan bişeyi neden temin edeyim tekrardan pahalıda bişey yani😂 hastanede gerekli olur mu bunu merak ediyordum