Asilzedemom Deletedmom_121 ben Nivea kullanmistim erkek çocuğu olduğu için az büyüyünce surdurmuyir keşke surdurse ler
Pelnztrk Deletedmom_121 henüz kullanmadım ama iyidir yani sonuçta bilindik bir marka trendyoldan aldım 3lü uygundu fiyatı siz dalinde uni de alın bi fark edeceini zannetmem :)
Ceydametee Deletedmom_121 üni baby aldım trendyoldan şuanda indirim de iki tane geliyo kokusu nasıl bilmiyorum ama herkes diyor güzel kokuyor diye
Duygu420 Kızlar anlamsız bir konudan gireceğim ama beni aydınlatırmısınız 12+6 da doktorum kız dedi kesin dün kontrole gittim 16+5 dedi ama erkek hayaları aşağa inmemiş yinede alışveriş felan yapmayın dedi acaba yanılmış olabilirmi sizce
Fikriyeaytekin Duygu420 bencede ben 17 haftalığım hala bir tane birsey almadım göstermiyor sa kız diyorlar ama başta 💯 60 kız çıktı sonra da göstermiyor dedi
Deletedmom_121 Duygu420 Başka bir doktor daha baksın ona göre emin ol alışveriş için erken daha ilerleyen haftalarda yaparsın iyice emin olunca ben yeni yeni başladım
Duygu420 Fikriyeaytekin Bana kız dedi bu ayda erkek pipisi ama. Hayalarıda aşağa inmemiş dedi emin konuşuyor sonrada alışveriş yapma diyor başka doktora gidiyim bide diyorum
Fikriyeaytekin Duygu420 benim de kafam karışık o yüzden almadım elbise bez aldim banyo ihtiyaçlarını qldim canta bide
Fikriyeaytekin Duygu420 ben hala karışık 21 oldum detayli tam yaptirmadim doktorum bakti ama biri kız diyor biri erkek bn de napcam 19 haftam kaldı
DNZMHMHT Deletedmom_121 dalan roxy granül aldım. Güzel memnun kaldım küçük kiziminda bi makina kıyafetini hatta yıkarım leke çıkarıcı ozelligide var l. Çok hafif bı kokusu da vsr zaten çok koku olmamasi lazım çocuklara iyi degil
DNZMHMHT Deletedmom_121 aminn. Aynen yumuşatıcı almayın deterjanın zaten azda olsa kokusu oluyor. Sonra çok koku cocuklarda astıma kadar yapabiliyor almamak daha iyi. Zaten yumusatmiyor yumuşatıcı kar malesef🫣 sadece Koku veriyor
Dilarac Deletedmom_121 bebe land kullanıyorum Kurutmada doğduğundan beri hassas da acıyorum hiç kırışma olmadı
Sdefbyrakc Deletedmom_121 olmadı valla kızım üç yaşında doğduğundan beridir aynı şekilde yıkıyorum sadece kırmızı ya da mor olanları ayrı yıkıyorum ilk yıkamada renk dökerlerse diye
Deletedmom_121 Sdefbyrakc Bende hastane çıkışlarından korkuyorum şimdilik onları karistirmayayim sonrasında ortak denerim 😂