53papatym aysell56 Ben renk karıştırmayan mendil kullandım 30 derecede yıkadım hassas programda uni baby kullandım deterjan
Yogurtlupilav akkaya_1234 ilk hamileliğimde duru ve roxy granül kullandım bebeğime. 3 kere servis geldi, üçüde granül sabunun makinaya verdiği zarar yüzünden kullanıcı hatası olarak geçti. Sıvı deterjan tavsiye ederim o yüzden…
akkaya_1234 Yogurtlupilav ya öyle mi sabun niye makineye zarar veriyor acaba ilk defa duydum ne alsam şaşırdım vallla
Ftmnnr Deletedmom_121 sıvı deterjan çok güzel kokuyor kuzenimin banyosunda durur banyo kokuyodu oda kokusunu sordum bebek deterjani dedi🤣
Deletedmom_121 Ftmnnr bende sıvıdan yanayım aslında hiç sorun yaşamadım bugune kadar sıvı deterjanlardan😂
Yogurtlupilav akkaya_1234 tıkanıklık yaptı hem deterjan haznesinde hem de gider borusunda. Toplanıp taş gibi oluyor malesef. Çamaşır haznesini her seferinde çıkarıp yıkıyorsunuz ama gider bırusu için yapışacak bir şey yok.
akkaya_1234 Arkadaşlar bebeklerimiz bizim için çok özel yumuşacık ciltlerine bişey olmasın diye ne kadar hassas düşünüyor uz inceliyoruz herkesten ricam ürün alırken boykotlu olan İsrail ürünleri almayın orda masum bebekler öldürülüyor onlara destek verecek bir alışveriş yapmayın lütfen Allah hesabını sorar.cok güzel yerli ve boykot olmayan markalar var onları tercih edelim 😇 lütfen
Fikriyeaytekin Duygu420 benim de kafam karışık o yüzden almadım elbise bez aldim banyo ihtiyaçlarını qldim canta bide
Berivanabk34 Deletedmom_121 valla canım sen bilirsin kıyafetler temiz zaten yıka evde kurut beni dinlesen faydam olur bende ıslak çıkardım genede çekti