Bebiskommmm Kızlar ben 1-2 hafta sonra falan çanta hazırlıgina başlamayı düşünüyorum artık , Hangi deterjani kullansam sizce ? karar veremedim. 😑
Ebruuu0606 Bebiskommmm deterjan uni baby aldım kokusuz gayet iyi birde Dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım çamaşırları yusyumuşak yapıyor hoş bir kokusu var
seyma0661 Bebiskommmm atamicam sanırım cesaret edemiyorum 😂 haftaiçi yıkayacağım kurutmalıklarda kuruturum
aysell56 Beyazlar renklileri aynı anda yıkayan videolar görüyorum olur mu öyle kızlar ya Birde kaç derece yıkıyorsunuz
Bebiskommmm aysell56 Ben ayri yıkamayı düşünüyorum derecesine bende daha bakmadım sağlıkla gelsin miniklerimiz 💕
Sdefbyrakc aysell56 narin-ipek modu var makinem de hepsini bir atıyorum bazen 30 bazen 40 derece de yıkıyorum daha hiç renk karışması olmadı
Bebetul aysell56 olur genellikle pamuklu içerik aldığımız için renk verme gibi seçeneği yok ama ayrı da yıkamayı tercih edebilirsiniz tabi ki. 30 derecede yıkamıştım. İçindeki etikette derecesi yazıyor genellikle değişim okuyor derecede çünkü kıyafetten kıyafete ☺️
Melekyeni Bebiskommmm gayet memnundum kokusu da çok güzel geliyordu bana tekrar alsam duru granül, Siveno veya ecowell alırım
Seymanurkurt Hamide_00 güzelmi bnde ondan aldım ama henüz yıkamadim daha yumuşatıcıda kullanıyormusunuz