Gmzexx Sevval_66 canım ben özel hayat hastanesinde Şükrü özbörüye gitmiştim yine hamile olsam yine aynı doktorumu tercih edecem
Raflesya Sevval_66 Medikal Hospital Emine Karhan Demir’e gidiyorum.Tavsiye ederim muhteşem bir doktor.Telefondan bile sürekli ulaşabiliyorum.Sürekli takip ediyor hastalarını.
Sinemmm_23 Sevval_66 fethi sekinde Hasan burak keser doktorum bastan beridir gidiyorum cok ilgili ve gercekten rahat ettigim bi doktor
Sevval_66 Gmzexx bende hafif pcos var. bu ay ikinci kez çatlatma iğnesi oldum pazartesi test vericem regl olmazsam. Rahim falan da çekildi ama hala gebelik oluşmadı. Farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Şükrü hocayı da duymuştum teşekkür ederim cevap için 🙏 Gmzexx
Sevval_66 Gamzealptkn sami hoca hakkında bir kaç olumsuz yorum da duydum ama bilemedim çok kişi de memnun
Gamzealptkn Sevval_66 yani nasl olumsuzlklarla karşılaştılar bilmiyorm tabi ama çok ilgili bir doktor mesj attğnda fln da hızlıca dönüş sağlıyor
Duygu23 Mrb arkadaşlar Gülay bulu gittim simdie miyase hoca var sizce nasıl Gülay hocada iyidi ama ne bileyim benim sezeryan olduğu için 2kez öncekini ozelde yapmıştım figen hocada ama çok pahalı özel artik
Zuzu_23_23 Sevval_66 devlette şehir hastanesi Rabia başak darbas çok ilgili bir doktor özel de fethi Hanay ikisi de çok başarılı