2cocuk2kopek Busra333 direk küvöze girecek diye düşünme bizimki gitmedi . Zaten ciğerleri gelişmiştir onunartık
Paronayanne Busra333 tam da 33.haftada doğum yaptım. Bol bol şükret canım 26,28 ,hatta 24. Haftada bile doğum yapan insanlar var. Korkma . Evet prematüre annesine olmak biraz daha dikkat istiyor. Ama çok hızlı gelişiyorlar
Busra333 Paronayanne peki sizinkisi ne kadar küvezde kaldı acaba gerçekten eminim ki zor bir süreçtir ciğer geliştirici olmuş muydunuz
Bebekonunannesi Busra333 ben de öyle yaptım gidip prematüre ve yenidoğan seylerinden biraz daha aldım neticede küçük doğacak diye 🥰 hatta prematüre emzik biberon falan aldım hakkımızda hayırlısı
Busra333 Bebekonunannesi prematüre emzik de mi satılıyor ilk defa duydum onu da alayım o zaman teşekkür ederim şimdilik sadece bir takım almıştım üç tane daha sipariş vereceğim Umarım yeter çünkü zaten eğer küvozde olursa kıyafet giydirmiyorlarmış sanırım
Kubraylvc Nehir45 aslında erken diyemeyiz 36+5 di sanırım ama enfeksıyondan dolayı 1 ay küvezde yattı
Busra333 Kubraylvc evet aslında çok güzel zamanında doğmuş bile denebilir İşte her bebişin hikayesi başka oluyor Allah yardımcımız olsun
Hsnsarem-94 Busra333 canım rabbim yardımcın olsun dualarım seninle iyi olursun inşa sen havuç ye sürekli evet zor biliyorum ama yapacak bişey yok havuç ye ve bol su iç iyi haberlerini bekliyorum
Busra333 Hsnsarem-94 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım haber vereceğim inşallah ben yine post açarım tabi cuma günü doğuma direk gitmezsem cuma günü post açıp buraya yazarsan bilki haberler fena değildir diye düşünüyorum :(
iremd-1798 Busra333 yok onu da olmadım doktor gerek duymadı çünkü erken doğum riskim falan yoktu birden suyum geldi ve doğum kısa süre de gerçekleşti. Bol bol dua edin. Sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Sizi hiç hiç ayırmasın küvezde de kalacaksa çok kısa süre kalsın. Küçük doğan bebekler çok savaşçı oluyor hemen herşeyi atlatıyor kendini topluyor çevremde kimi gördüysem öyle oldu 😟❤️
Busra333 iremd-1798 İnşallah canım inşallah tüm çocuklarımız sağlıklı olsun bizim en kıymetlilerimiz🥹🥹
Asilzedemom Busra333 canım bunlarda geçer bende 33 de dogurdum böbrek kanal genisligi olduğu için iğne geliştirici de vuramadilar bide iri bebek diye erken geldi şuan 4.5 yaşında
Badeseyma38 Busra333 eğer ömrü varsa yaşıyor benim ikizlerim 26haftalik 940gr doğdu çok şükür iyiler şuan dua et bolca
Busra333 Badeseyma38 maşallah barekallah Allah her zaman sağlık versin kesinlikle yaşayacak olan yaşıyor Allah bilir sadece yaşamayacak olan pamuklara sarsan ne yazık ki yaşamıyor
Busra333 2019taha anladım canım evet doktor bana da ona dikkat et her gün düzenli olarak tansiyonunu ölç dedi sanırım şüphelendi
Talentedmom Busra333 arkadaşımın kızı 35 haftalık doğdu 40 gün yoğun bakımda kaldı şükür şuan çok iyi sağlıklı korkmayın güçlü olun elbet iyileşecek ilk çocuğu de prematüre doğmuştu
Busra333 Talentedmom aslında 35. haftada için çok fazla küvezde kalmış gibi geldi ama tabii kim bilir ne problemler vardı ciğer geliştirici olmuş muydu acaba
Paronayanne Busra333 benimki 17 gün kaldı 33.haftada doğum yaptım . Emme refleksi gelişmemişti. Ondan beklediler
Bebekonunannesi Busra333 evet ama küvezden çıktığında da yenidoğanlar ona büyük oluyormuş☺️ minik evlatlarımız için 💕
iremd-1798 Busra333 kesinlikle öyle amin inşallah Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat mutluluk huzur bereket versin onlara inşallah 🤲🏼❤️