Melisal Merhaba pazartesi günü tüp bebek için yumurta toplama yapılacak ama doktorum iki ay kadar dinlendirme yapacağız dedi daha önce rahim dinlendirme yaşayanlar tecrübelerini yazabilir mi iğne olmaya devam ettiniz mi
Ozlemerikci543450 Melisal hayırlı olsun 2 ay dinlendirme yapıldı bana da ilaçlar var kullandığım ama tedavideki gibi iğneler devam etmiyor transfer olacağınız ay adetle beraber yeniden yoğun ilaçlara başlıyorsunuz 🧿
Birduamvar0 Melisal Benimde cumartesi toplandı yumurttalarım. Doktor banada 2 ay beklemem gerektiğini söyledi ama ben ilk reglden sonra olur diye düşünüyodum öylede istiyordum 2 regl uzun bir zaman🥹 yumurtta toplandıktan sonra bende tüm iğnelerimi bıraktım artık transfer zamanı başlatırlat tekrardan
Deniiizzz Melisal benim de 1 regl dinlenme oldu o sırada iğne ve başka ilaç kullanmadım vitaminler hariç ama tedavi iğnelerinizi kullanmayacaksınız transferden sonra tabi ekstra ilaçlarla tekrar başlanacak.
mrp2023 Melisal iğneye devam etmiyorsun canım normal bekliyorsun vitaminlerin düşükse onları kullanırsın sadece
Larraa Benimde 2 adet dönemi süresince rahim dinlendirme yapıldı fakat hiç bir ilaç kullanmadım o süreçte. Yumurta toplamadan sonra ilaçlar bırakılıyor. Transfer yapılacağı zaman kullanacağınız ilaçlar var.
Melisal Birduamvar0 sanırsızlanıyor insan bende öyleyim ama sağlıkla sıhhatle olsun bekleyen isteyen herkesin süreci tek duam bu yaşamadan anlaşılmıyormuş zor bir süreç
Birduamvar0 Melisal inşAllah sağlıkla nasip olur bende bu kadar zor bi süreç olucagını tahmin etmedim her yönden insan çok yoruluyor ama sonuclar güzel olsunda yorgunlugun bi önemi kalmazz
Melisal Birduamvar0 evet duamız hep o yönde Allah emeklerimizin karşılığını güzelliklerle verir inşallah 🙏🏻
Melisal Larraa maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 transfer sonrası ne kadar süre dikkat ettiniz düşük olmaması için
Larraa Melisal Sadece 2 gün biraz daha dikkat ettim hareketlerime ama sonra normal hayatıma devam ettim. Sadece çok ağır bir iş yapmamaya çalıştım onun dışında kendimi hiç kısıtlamadım 🌸