Betulceeblog Kızlar Allah aşkına bilen tecrübesi olan yazsın 12 gün gecikmem var hiç ihtimal vermiyodum kan vereyim dedim 10 çıktı şoktayım
alisyaroyal Betulceeblog bende 13 gün gecikmem vardı idrar testi 13 gün gecikmede anca saç teli gibi hafif yandı beta HCG 33dü
Aleyzeee Betulceeblog gebelik gözüküyor 2 güne bir kan vermen lazım değerin artışına bakılması lazım hayırlı olsun şimdiden bize de haber 😂❤️
dmom26 alisyaroyal hangi testle yaptın canımmm ben kaç tane test yapdıysam bi sonuç alamadım belirtilerim var ama negatif çıkıyor 😿
eliff__ Betulceeblog canım fotoğraf atar mısın bakalım Bir de son adet tarihi ne zaman geç döllenme olmuştur
Betulceeblog eliff__ En son 27 Kasımda regl oldum 28-29 aralıkta olmam gerekiyordu ama olmadım bugün kan verdim evde test yapmadım kanda beta 10.19 çıktı
Betulceeblog esraaaes Öyle yapacağım yaa lütfen benim için dua edin 2 kez düşük yaptım 1 buçuk yıldır istiyoruz inşallah nasip olur
dmom26 Betulceeblog en son 24 kasımda regl oldum 26 aralık olmam lazımdı hala olmadım 15 gün gecikmem var ama ne test pozitif ne beta pozitif ne mutlu size sağlıklıca kucağınıza alın bana da dua edinnnn
Betulceeblog dmom26 Amin inşallah rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın