mrsyildizmom Anniskoo0634 14.haftamda şu anda kız olarak görüyorum bir diğer kontrolünde netleştiririz dedi doktorum, bu ay sonunda yeniden rutin kontrolüm var bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsin :) 1 oğlum var bir de kızçemiz olsa 😍🌸
SariLale22 Anniskoo0634 kuzenimin eşine 7 ay boyunca kız dediler son kontrol için baika doktor baktığında erkek demiş 😂 kuzenimin eşi şok tabi doktorda burda ki pipiyi hiç mi görmediniz demiş 😂
gezentianne Anniskoo0634 Ben 12+2 de fetal dna ile öğrenmiştim kız olacağını. 12′de kendi doktorum kız demişti oran söylemedi fetal dna sonucu da gelmemişti. Aynı doktorum ilk hamileliğimde de 12+0′da da erkek diyip bilmişti. Neyse ben 14 te devlet hastanesine gittim kan tahlilleri yaptıracaktm cinsiyeti söylemedim doktor yüzde 70 kız gibi ama daha erken bilemem falan dedi🤣Size daha yüksek oran vermiş bence değişmez🥰
Dilay8001 12.haftada organını gösterdi gayet de açık gördüm şimdi de kız dedi ama arkası dönüktü.ben çok bi göremedim hayırlısı tabi kendimi de erkek olacak diye şartlamıştım isim bile bulduk şok oldum 🥴
esca344 Dilaraklnc3 12de bana da kesin erkek dedi yüzde yüz hatta öncesinde sordu parti yapacaksan kağıda yazayım neyseki yapmadım 😂😂 16da kız oldugunu öğrendik 😂🌸
Iraz Anniskoo0634 ben canım devlet hastanesi 16. Haftada kız dedi 2 gün sonra özele gittim erkek olduğunu öğrendim 🤭
Dilaraklnc3 esca344 yaa banada tam tersi yanılıyorlar bana başka bi doktor şey demişti 16.haftaya kadar sadece tahmin yapar doktorlar dedi😅
Iraz Anniskoo0634 hiç yorumda bulunmadılar canım poxisyonu uygun değil dediler bir defa da küçük daha 16 gibi ogrenirsin demişlerdi